Автор
Woman.bg

Изповедта на една любовница: Исках женен мъж само за себе си

Трудно е да бъдеш част от любовен триъгълник. Лъжи, откраднати моменти, сълзи от радост и мъка, обещания, горещи молби, любовни мечти… Историята на В.А. е пример за това, че съществуват жени, които с лекота оплитат в мрежите си обвързани мъже.
„Имах страстна връзка с колега, преди да бъде принуден да се ожени. Месец след сватбата отново правихме невероятен секс. Имахме планове с П. да сме отново заедно, но любовта ни се оказа невъзможна,“ разказва 25-годишната В.А.


Преди три години тя среща на работното място любовта на живота си. „Бяхме млади, свободни и без половинки до себе си. Сексуалният ни живот беше невероятен-правехме го по всяко време, на всяко място: по време на работа, в асансьора, в тоалетните на мола, в киното…. Беше наистина възбуждащо и адски вълнуващо,“ връща лентата назад младата жена.
Естествено влюбените гълъбчета кроят планове и за бъдещето. „Искахме да създадем семейство, но и още не се бяхме се наживели. Всеки искаше да има и свой личен живот. Това ни харесваше: давахме си свобода и се наслаждавахме на любовта,“ разказва влюбеното момиче.


Всичко се променя, когато във фирмата, в която работят, е назначено ново момиче. „Голяма хиена се оказа. Завъртя се около моето момче и постоянно му се натискаше. Един ден не издържах и ѝ казах в лицето да го остави намира. Реакцията ѝ ме вбеси: нахалницата само ми се изсмя в лицето и ми заяви, че той не е мой,“ споделя В.А. Тя усеща, че над връзката ѝ са надвиснали буреносни облаци. Ревността я разяжда отвътре. Започва да го следи, да проверява телефона му и да се рови из профила му във Фейсбук. Отчаянието, недоверието и подозренията стават чести спътници в живота ѝ.


Усетил примката около врата си, П. решава да се бори за глътка свобода. И приема поканата за питие на свалящата го колежка. Вечерта завършва с бурен секс в апартамента ѝ. „Когато разбрах, че ми е изневерил, светът ми се срина. Но това не беше всичко, което преживях. Сърцето ми се сломи, когато П. ми заяви, че се разделяме. Кучката била бременна,“ разказва В.А.


Семейството на бременното момиче настоява за сватба. И П. се съгласява да постъпи правилно и да поеме отговорност като баща. Месец след сватбата, младоженката съобщава, че е направила спонтанен аборт. „Знаех, че бременността ѝ е лъжа. Искаше само да го върже. Колко му се молих да не се жени, но той не ме послуша. П. не беше щастлив. Страдаше и копнееше за мен. Месец след като се ожени, започнахме да се виждаме тайно,“ споделя В.А.


Надеждите ѝ, че П. ще се разведе, са разбити на пух и прах. „Семейството ѝ никога няма да го позволи. Те са влиятелни хора. А и доста религиозни-не приемат развода,“ жалва се В.А. сега тя с нетърпение брои минутите до тайните срещи с любовта на живота ѝ. По празниците е сама, плачейки в тъмната стая, знаейки, че ще бъде завинаги в ролята на любовница.