Изричането на тези думи преди сън привлича злото в дома ви

Знаете ли, че думите притежават изключителна мощ и имат абсолютната власт да привлекат към нас събития, свързани с това, което изричаме. Особено силно се увеличава тяхната магическа сила вечер пред сън. Затова е добре най-много да внимаваме какви слова произнасяме именно в този период от денонощието.

От стари времена хората са успявали да привличат късмета в домовете си и да отблъскват злото от него с помощта на определени думи и фрази. Може би тук най-голямо значение са имали молитвите и поверията, включващи искрени призиви към боговете и Висшите сили.

Древните са вярвали още и в демоничната сила, която някои думи носят в себе си. Затова най-много те избягвали да произнасят конкретни словосъчетания именно в часовете преди полунощ.

Болест

Не изричайте тази дума вечер, тъй като рискувате да се разболеете. Ако има нещо, което най-много ни плаши през живота, то това са болестите.

Зли духове

Казани в тъмните часова на денонощието, тези думи могат да донеса неприятни промени в живота ни.

По дяволите, дявол, сатана

Всяка от думите, обозначаващи зли духове, трябва категорично да бъде забравена от вас преди сън. Изричайки я вечер, вие все едно приканвате злото във вашия дом.

Метла, прахосмукачка

Тези на пръв хоглед безобидни думи, споменати вечер, буквално могат да ви довлекат проблеми на работното място на другия ден сутринта. Ако обаче неволно сте сизрекли тези думи, може да туширате тяхното негативно въздействие, като завържете червена връв за метла или прахосмукачка.

Вреда

Изтрийте от съзнанието си използването на тази дума. Изричайки я, вие рискувате да си навлечете т. нар. ефект на бумеранга – връщането на негатива към този, който го е предизвикал.

Война

Няма дума, която да всява по-голям ужас и болка от думата "война". Тя носи колосален заряд от разрушителна енергия, която може да се стовари върху нас като гръм. Особено ако е произнесена през нощта.

Бедност, провал

Избягвайте да споменавате тази дума преди лягане. Споделена в тъмните часове на денонощието, тази дума отваря пътя на проблемите на работното място, Тя може да ви донесе безработица или кражба в дома ви.

Вещица, магьосник, екзорсист

Тези думи имат особена сила, ако ги произнасяте преди лягане. Не го правете, за да не се сблъскате с негативни емоции и преживявания през целия следващ ден.

Страх, ужас

Не предизвиквайте Вселената в отрицателен отговор и не споменавайте тези думи. Защитете себе си и близките си от неприятности с помощта на амулети за вашия дом. Например, много е полезен Капанът за сънища. Той ще ви помогне да избегнете неприятните последици от случайно изтървани вредни думи преди сън.



Злато

Тази дума може да събуди гнева и агресията у човек, който я е изрекъл вечерта. Тя съдържа внушително количество лоша енергия. Ако не искате да се озлобите, избягвайте да говорите за злато вечер.

Оръжие

Енергията на тази дума също събужда агресията и нетолерантността. Ако нямате желание да се карате с всички около вас, избягвайте да произнасяте думата не само вечер, но я споменавайте и п рядко в разговор, ако не става въпрос за тематично обсъждане на оръжейни предмети.

Ключ

На пръв поглед безобидна дума може буквално да блокира вашия енергиен канал, който е отговорен за паричните потоци. Ако не искате да бъдете откъснати от материалното благосъстояние, не казвайте тази дума преди лягане. Избягвайте я и преди важни транзакции, големи покупки или други финансови разходи.

Кръв

Самата кръв е източникът на живот, но с нейна помощ много провеждат всякакви ритуали, които могат да навредят на човек. Казана вечер, тя може да провокира неразположение за вас на сутринта. Също така ще бъдете в опасност от нараняване, убождане, контузия при падане.

Смърт

Ако има дума, която да е събрала в себе си най-разрушителната и негативна енергия, то това е "смърт". Произнесена през нощта, тя може да ви донесе много кошмари и неразположение на сутринта. Отрицателното емоционално оцветяване на думата, може да донесе много неприятности в живота.

Четете още: Искате да задействате закона за привличането? Следвайте тези 5 стъпки