Автор
Woman.bg

Какъв любовен живот имаш според формата на устните?

Според специалистите, които се занимава с разчитане на характера по чертите на лицето, устните са онзи детайл от човешката физиономия, който може да ни разкрие достатъчно неща за техния притежател – от неговия нрав до любовния му живот.

Нека да разгледаме и ние по-отблизо всяка от формите на устните и да видим какво казва всяка една от тях за индивидуалните качества на нейния притежател:

Големи сочни устни


Хората, които притежават еднакво плътни и сочни горни и долни устни, могат да се похвалят с цял куп алтруистични качества и добродетели – те са щедри, състрадателни, миролюбиви и отзивчиви. Винаги защитават по-слабия и онеправдания. Готови са на всичко, за да направят някого щастлив. Често пъти такива хора участват в социални каузи и са яростни защитници на справедливостта. Притежават изключително силен вроден майчин инстинкт и стават чудесни родители. Невероятни любовници, те обичат да се раздават на макс в леглото и да доставят несравнимо удоволствие на своя партньор.

Горната устна е по-голяма от долната


Хората, които притежават такъв тип устни, са душата на компанията. Те са емоционални, харизматични и привличат с изключителна лекота вниманието на околните към себе си. Те имат високо мнение за себе си и обичат да бъдат център на вниманието. Те са страстни любовници, но и малко егоисти в леглото. За сметка на това са верни в любовта.

Долната устна е по-голяма от горната


Хедонисти до мозъка на костите си, хората с такива устни знаят много добре какво означава да се забавляваш на макс. Ако сте притежатели на обемна сочна долна устна, вие се нуждаете от изключително енергичен и динамичен начин на живот, от непрекъснати нови запознанства, от пътешествия, нови емоции, нови места и нови впечатления. Вас просто не ви свърта на едно място. Вие сте любопитни, общителни и отворен към всичко ново. Находчиви сте и носите авантюристичния дух навсякъде със себе си. Луди експериментатори в леглото, които обожават новаторското и нестандартното. Обичат разнообразието и са склонни към чести изневери.

Средно големи устни


Хората с горна и долна устна с нормален обем - нито много тънки, нито много големи, се отличават със спокойния си и балансиран характер. Те са учтиви, внимателни и деликатни в отношението си към околните. Сред техните силни страни са способността им да изслушват другите. Да ги изкараш извън нерви е практически невъзможно. Въпреки непоклатимия им стоицизъм обаче, те са прекрасни компаньони, които обожават да се смеят или шегуват. Чашата при тях винаги е наполовина пълна. В леглото са забавни, но премерени, не обичат грубия секс. Непоправими романтици и почитатели на нежната любовна игра. Сексът без любов за тях е чиста загуба на време.

Четете още: Какъв характер си според формата на носа

Тънки устни


Хората с тънки устни обикновено са самотни. Те са независими и непокорни на чувства и емоции. Самостоятелни са и могат да се справят с всеки проблем. Ако имате тънки устни, вероятно сте човек, който няма абсолютно никаква нужда от компания, когато сте в музей, кино или дори на път към далечна дестинация. Въпреки подчертания им индивидуализъм, те все пак се чувстват приятно в компанията на хора, с които лесно могат да намерят общ език. В секса не са много дащни, но не са и особено придирчиви – каквото се получи – все ще е добре.

Горна устна с остър ъгъл


Личностите с остро ъгълче на горната устна са притежатели на 100% креативен дух и въображение. Те често се оказват талантливи художници и музиканти. Имат силна памет и са невероятни физиономисти. Изключително контактни и любознателни, те винаги са наясно с това, което се случва край тях. Амбициозни и всеотдайни, те винаги постигат с лекота това, към което се стремят. Уникални любовници, в тях е способен да се влюби целият свят.

Горна устна със заоблен ъгъл


Ако имате такива устни, вие сте състрадателни, чувствителни, фини и любезни натури. Може да бъдете дълбоко разстроени от всяко нещастие, но и без колебание ще помогнете на изпаднал в беда. Да се грижите за другите и да правите хората около вас щастливи, е вашето призвание. В любовта са енергични и щедри, само ако партньорът им се чувства добре с тях. Раздават се докрай в леглото и това е нещото, което най-силно ги удовлетворява.

Горна устна без ъгъл


Тези хора са най-отговорните и надеждни личности на света. Тяхното мото е: "Ще го направя, независимо дали ще боли или не.“ Те не познават смисъла на думата "невъзможно" и никакви крайни срокове не могат да ги притеснят. Отговорни, организирани, дисциплинирани и изпълнителни – това са качествата, които най-добре ги характеризират. Няма трудна ситуация, с която не биха могли да се справят. В любовта са експерти и обичат да задоволяват партньора си до последния детайл.

Малки сочни устни


Хората с подобни устни често обичат да кокетничат и да бъдат в центъра на вниманието. Основният им приоритет в живота са комфортът на техните собствени чувства. След първата среща с такива хора често пъти оставаме с погрешното впечатление, че срещу нас стоят егоистични натури, но това съвсем не е е така. Те са дълбоко емоционални, състрадателни и верни приятели, готови винаги да помогнат на всеки, изпаднал в беда. Никога не поставят своите интереси над тези на другите. Но и никога няма да навредят на себе си. Поради този основен принцип, който следват в живота си, тези хора знаят много добре какво искат и как да го постигнат.

Много тънка горна устна


Хората с тези устни притежават лидерски качества. Те са надарени с изключителната способност да убеждават с лекота хората край себе си. Каквото и да се случи, техният успех в живота е гарантиран. Често обаче този тип личности срещат големи затруднения в любовния си живот. Те са особено взискателни и претенциозни към половинката си. За тях е важно да бъдат не просто с някого, а с достоен за тях партньор. Добри любовници, те се раздават максимално в леглото, но същото изискват и за себе си.

Четете още: Какъв тип жена сте според Кама Сутра?