Кама Сутра не е книга, изпълнена само със секс пози. Кама Сутра е философия. Алманах на любовта и интимните взаимоотношения. Древен трактат, съдържащ безценни съвети за постигането на по-голяма сексуална съвместимост, хармоничност и единение между партньорите.

Според Кама Сутра представителките на нежния пол се разделят на четири вида. Един от тях е идеалът за жена:

1. Падмини / Жената Лотос


Според древната сексуална книга този тип жени е най-редкият. Това е идеалът за жена. Една от 10 млн. дами е носител на качествата, характерни за Жената Лотос. Тялото й ухае на лотос. Носи се като лебед. Всеки мъж, който спре поглед върху нея, попада завинаги в плен на нейното обаяние. Тялото й е гъвкаво, грациозно и елегантно. Гърдите й са заоблени и женствени. Дългите й и копринени мигли придават загадъчна мекота на погледа. Очите й са големи и бадемовидни. Гласът й наподобява пеенето на райска птица. Зъбите й са прави с цвят на слонова кост. Носът й е прав и изящен. Усмивката й напомня огърлица от перли. Устните й са чувствени и розови като току-що напъпил цвят. Дългите й къдрици падат на лунни кичури по заоблените й рамена.

2. Читрини / Жена на изкуствата

Думите, които описват този тип жени, са енергичност и остър ум. Те се отличават с веселия си и закачлив характер. Притежават нежен глас. Походката им е като на игриво слонче. Тя не само обича да получава удоволствие, но също така знае и как да го дава. Една от 10 000 жени е Читрини.

3. Хастини / Жената Слон

Първото нещо, което забелязваме в този тип жени, е великолепната им блестяща коса. Погледът й е в състояние да омагьоса сърцето на всеки мъж. Тялото й е гъвкаво като змия, а гърдите й са едри като скъпоценни съдове. Не се заблуждавайте по името, че този тип жена е тромава. Напротив – походката й е грациозна, но бавна и величествена. Пълните й и твърди гърди са като златни вази. Една от 1000 жени е Хастини.

4. Шанкини / Жената Прасе

Лицето и тялото на този тип жени са белязани от покварата и низките страсти. В разговорите си с околните те са арогантни, лесно раздразнителни, груби и сърдити. Винаги недоволни, те лесно намират вина в другите, но никога и в самите себе си. Когато приближиш такава жена, тя не ухае особено приятно. Представителките на тази категория имат лоши хигиенни и хранителни навици. Придирчиви са и доста капризни. Походката им е тромава. Такива жени могат да се открият навсякъде.

На всеки един от четирите вида жени съответстват четири типа мъже - любовници или съпрузи. Кои са те, предстои да научите.

Следва продължение >>