Автор
Кристина Кирова

Какво ли не правим, за да сме красиви: Трима души трябвало да натикат Ким в роклята на Мерилин Монро (видео)

Ким Кардашиян разкри колко много усилия ѝ е коствало, за да се побере в емблематичната рокля на Мерилин Монро на Met Gala… Тя не само трябвало да отслабне с цели 16 кг, за да се покаже в тоалета на легендарната холивудска актриса, но и изглежда, че самото обличане е било екстремно преживяване.

Цели три седмици Ким била на безмилостен тренировъчен хранителен режим, за да заблести на червения килим като Монро. Самата Кардашиян признава, че цели трима души ѝ асистирали, докато е обличала роклята и въпреки това, ципът на гърба не е бил закопчан докрай. Все пак, да не забравяме, че този тоалет струва цяло състояние и е било важно не само да стои добре върху Ким, но и да остане цял.

Разбира се, тя трябвало да направи няколко проби на красивата рокля, преди да има правото да го облече на лъскавото събитие, а Пийт е бил до нея и в това начинание. Ким посетила мястото, където се съхранява роклята, в музея "Рипли", както и други дрехи и вещи на вечния секссимвол на Холивуд, включително и легендарен широк пулове на актрисата, за който Кардашиян се пошегува, че ще облече, в случай че не се побере в тясната рокля.

Друг любопитен факт около историята за визията на Ким като Мерилин е, че всъщност е било трудно да убеди директора на "Рипли" да ѝ заеме роклята, макар и срещу доста солидна сума. Сделката е била направена, благодарение на майката на Ким - Крис Дженър.

Четете още: 5 друидски ритуала за здраве, защита и любов