Автор
Христина Кирилова

Какво се случва: Чарлз Трети целува друга жена зад гърба на Камила (снимки)

Изглежда, че Чарлз вече възприема новата си роля на крал и само два месеца след смъртта на обичаната си майка, той е готов да посреща ангажиментите си като монарх. И макар по време на първите му официални появи като крал да се усещаше щипка неувереност и дори страх в него, ситуацията вече е различна и доказателство за това е случилото се на последния прием, който Негово Величество даде в Бъкингамския дворец преди срещата на върха на ООН за климатичните промени.

Крал Чарлз Трети посрещна политици и знаменити гости от цял свят, включително новият премиер на Великобритания - Риши Сунак и пратеникът от САЩ по въпросите с климата - Джон Кери. На посещението в двореца бе и дизайнерката Стела Маккартни, която оказа се, определено е спечелила симпатиите на монарха. И вероятно Камила вече има едно наум за отношението на съпруга ѝ към Стела.

Чарлз остави дизайнерката доста объркана, след като я целуна по бузата, а тя заяви: "Ваше Величество, не знам какво трябва да направя" и се поклони пред него.

Закачката между Стела и краля е била породена от факта, че Маккартни е забравила как трябва да поздрави Чарлз, след като той вече е монарх. Наследникът на Елизабет Втора обаче посрещна ситуацията с чувство за хумор и поощри дизайнерката, като я прегърна и целуна по бузата.

Четете още: Експерти: Последиците от мемоарите на Хари ще бъдат "мащабни и силно разрушителни"