Автор
Ива Петрова

Хари и Меган няма да са с кралското семейство на Коледа

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл няма да посетят кралското семейство за Коледа заради влошени отношения, съобщи британската медия "Мирър", позовавайки се на свои източник.

Според пожелалия анонимност мъж принц Чарлз III ще изпрати официална покана до малкия си син, съпругата и децата му, но Хари нямало да я приеме.

"Това ще е първата Коледа на Чарлз като крал и първата без матриархата в семейството - Нейно величество кралица Елизабет II, но въпреки това Хари е категоричен, че той и семейството му няма да се върнат на Острова за празниците", допълва източникът.

След като Хари и Меган се върнаха на Острова за погребението на кралицата, мнозина решиха, че отношенията между синовете на Даяна може и да се затоплят, но по всичко личи, че това не се е случило. Братята на няколко пъти бяха уловени от папараци да вървят засмени един до друг, но това явно е било временно примирие или поведение за пред камерите.

Според британските медии отношенията между Уилям и Хари са "изключително обтегнати" и точно поради това малкият син на покойната лейди Даяна няма никакво намерение да се прибира у дома. Причината за влошаването в комуникацията между двамата е предстоящото излизане на книгата на Хари "Spare" - в превод - резервен.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че според приближени до Хари в книгата си той говори за чувството да израстнеш в сянката на брат си. "Това е сензационно заглавие и намеква, че Хари не е бил ценен или със сигурност, че той не се е чувствал в центъра на събитията. Като се има предвид, че в резюмето се говори за "сурова, непоколебима искреност, от двореца ще са много обезпокоени особено след като са едва първите месеци от царуването на крал Чарлз. Без съмнение ще има интервюта, излъчвания по медиите и безкрайни спекулации за мемоарите, за които според мен трябваше да се изчака още много години", посочва експертът пред "Mail Online".