Хороскопът, в който ви предлагаме да надникнете, е създаден на базата на хороскопа на Друидите. Той разкрива не само на кое цвете приличаме, но и съветва да го имаме засадено в дома си. Това, според древните келтски жреци, ще ни донесе късмет и щастие. А какво цвете сте според датата на раждането си, вижте сега:

01 Януари – 10 Януари

Цвете: Тинтява

Характер: Открояваш се със силна воля и остър ум. Жените, родени в този период, се открояват със силна воля и остър ум. Изключително лоялни и отговорни личности. Целеустремени, те никога не се отказват от поставените си цели. За тях думата „няма“ не съществува.

11 Януари – 20 Януари

Цвете: Трън

Характер: Тези дами респектират от пръв поглед. Подбират много внимателно приятелите си и не позволяват да ги въртят на пръста си. Чудесни лидери и прекрасни майки. Отдават се с цялата си душа на семейството си. На тях винаги може да се разчита.


21 Януари – 31 Януари

Цвете: Безсмъртниче
Характер: Тайнствени и загадъчни дами. Сложни и непредсказуеми личности. Умеят да се контролират и запазват самообладание във всяка една трудна ситуация. На пръв поглед изглеждат студени, но далеч не са такива.

01 Февруари – 10 Февруари

Цвете: Имел
Характер: Опасна жена! Магнит за всеки мъж. Много чаровна, омайна и мистериозна. Обича забавленията, риска и авантюрите. Влюбчива е и непостоянна. Понякога дори е безразсъдна.

11 Февруари – 19 Февруари

Цвете: Беладона
Характер: Коварен ум, иновативност, изобретателност, находчивост. Проницателна и силно интуитивна, тази дама усеща какъв е човекът срещу нея от пръв поглед. Умее да се грижи за себе си и по-добре да я спечелите за приятел, отколкото за враг.

20 Февруари – 29 Февруари

Цвете: Мимоза
Характер: Твърде чувствителна, непостоянна, рязко мени настроенията си, докачлива. С нея трябва да се действа предпазливо, защото става много лоша. Избухлива и отмъстителна. За сметка на това защитава и брани семейството и приятелите си като същинска тигрица.

01 Март – 10 Март

Цвете: Мак

Характер: Усмихната и общителна личност. Забелязва се отдалече и дълго се помни. Добър оратор, душата на компанията и притежателка на изумително чувство за хумор. Чудесен лидер, който вдъхновява и зарежда с положителна енергия всеки. Свежа, ярка и жизнерадостна личност.

11 Март – 20 Март

Цвете: Лилиум
Характер: Мъдра, смела, сърдечна, решителнна, духовно богата и в същото време изключително загадъчна личност. Обикновено тези жени винаги са в центъра на вниманието. Особено често обгрижвани са от мъжкото внимание.

21 Март – 31 Март

Цвете: Кученце
Характер – Остър ум, предвидливост и динамичност. Енергични натури, които знаят какво искат и как да го постигнат. Упорити са и преследват целта си до последно. Трудно се доверяват. Постоянни и решителни личности. Самостоятелни и независими.

01 Април – 10 Април

Цвете: Магнолия
Характер: Амбициозни дами. Често пъти поставят кариерата преди семейството. Влюбени са в лукса и комфорта. Властни са и лесно обидчиви. Преследват целите си до край. Изпълнителни и отговорни.

11 Април – 20 Април

Цвете: Хортензия
Характер: Великодушни и щедри дами. Понякога нетърпеливи, което често пъти е причина да се отказват от една цел, за да се хвърлят в преследването на друга. Лудо влюбени в забавленията. Влюбчиви и взискателни. Интелигентни и любознателни, със силно развито чувство към стила и красотата.

21 Април – 30 Април

Цвете: Далия
Характер: Обичат промените. Адаптивни и смели. Открояват се с остър ум, не допускат лесно хората до себе си, винаги си имат едно наум.

01 Май – 10 Май

Цвете: Лилия

Характер: Отличават се с изключителен интелект. Добронамерени. Изпитват силна любов и умиление към децата. Жалостиви и състрадателни. Креативни са, доверчиви и търпеливи. Верни са. Прощават лесно, но никога предателство и изневяра.

11 Май – 21 Май

Цвете: Градински Карамфил
Характер: Претенциозни, взискателни и капризни. Притежателки са на изискани маниери и финес. Пестетливи са и обожават чистотата.

22 Май – 31 Май

Цвете: Лайка
Характер: Чаровни, омайни и жизнерадостни. Тези дами си падат кариеристки, обичат властта и да бъдат в центъра на вниманието. Добри манипулатори. Печелят с лекота хората край себе си. Трудно понасят самотата.

01 Юни – 11 Юни

Цвете: Камбанка
Характер: Нежни, романтични, великолепни майки и верни съпруги. Семейството поставят на първо място. Имат нужда от сигурност, добра дума, стимул и подкрепа. Не обичат промените и риска. Играят на сигурно.

12 Юни – 21 Юни

Цвете: Маргаритка
Характер: Енергични, забавни, комуникативни дами. Сърцати, но обидчиви. Склонни на компромиси, но ако някой ги настъпи жестоко, горко му, ако са наблизо.

22 Юни – 01 Юли

Цвете: Лале
Характер: Открита, смела, благородна, авантюристична, честна, свободолюбива, не понася да я лъжат или обвиняват несправедливо. Всеотдайна и внимателна. Обича всичко и всички. Готова да откликне на всяка молба за помощ и подкрепа.

02 Юли – 12 Юли

Цвете: Момина сълза

Характер: Държи на приятелите и семейството си. Добра и чувствителна душа. Толерантна, разбираща и състрадателна. Готова е винаги да те изслуша и помогне с добър съвет.

13 Юли – 23 Юли

Цвете: Теменужка
Характер: Много нежна, ранима и чувствителна. Не общува с всеки, трудно допуска хората до себе си. Изключително привързана е към семейството си. Има нужда от пълната отдаденост на човека до себе си

24 Юли – 02 Август

Цвете: Омайниче
Характер: Доброта и добронамереност. Упорити са, смели и състрадателни. Умеят да очароват хората край себе си. Изключително интуитивни, умеят да преценяват човека срещу себе си без грешка. Обичат красотата и чистотата на човешките отношения. Верни на себе си и своята позиция. Позитивни и целеустремени. Не понасят мързеливите и неамбициозни хора.

3 Август – 12 Август

Цвете: Слънчоглед
Характер: Изключително чувствителни, но и горди дами, с усет към успеха и правилните решения. Властни и уверени в правотата си.

13 Август – 23 Август

Цвете: Роза

Характер: Изключително красиви и нежни натури. Чудесни лидери. Претенциозни и капризни. Обичат да са център на вниманието. Амбициозни в кариерата, но и изключително всеотдайни на семейството си.

24 Август – 02 Септември

Цвете: Ралица
Характер: Упорита, срамежлива, единак, не обича тълпите, допуска само хора, които са доказали своята лоялност и добри намерения.

03 Септември – 11 Септември

Цвете: Брадат Карамфил
Характер: Твърда в убежденията си, не търпи критика, изключително аналитична, често изглежда сурова, но всъщност е много чувствителна. Не обича да показва слабост.

12 Септември – 22 Септември

Цвете: Богородичка
Характер: Бодра, енергична, чудесно умее да управлява хората, много находчива и с интересно мислене, смела, решителна, оптимистична.

23 Септември – 02 Октомври

Цвете: Хедър
Характер: Много изтънчена, грациозна и умна дама, с висок потенциал за постигане на големи успехи, грижовна, гостоприемна и истински предана към хората, които обича.

03 Октомври – 13 Октомври

Цвете: Камелия
Характер: Интуитивна. Много добре преценява хората, вярва в доброто, много състрадателна, висок интелект, реализира се лесно във всяка сфера, не понася грубостта и агресията.

14 Октомври – 23 Октомври

Цвете: Люляк
Характер: Страстна, самоуверена, жизнена, общителна, реши ли нещо, ще го постигне. Предимството на тези жени е, че цял живот ще изглеждат много млади.

24 Октомври – 02 Ноември

Цвете: Фрезия
Характер: Изключително чувство на справедливост. Трудолюбива, харчи разумно, но е и по-нервна. Избухва лесно, предимно за дреболии.

03 Ноември – 12 Ноември

Цвете: Орхидея

Характер: Мистериозна, неразгадаема, конфликтна, умее да постига целите си, любопитна, умна и ако реши, става изключителен манипулатор.

13 Ноември – 22 Ноември

Цвете: Божур
Характер: Самоуверена и упорита, няма проблем на света, който да я събори, умее да лобира и да защитава интересите си, много любяща, ако спечелиш сърцето й.

23 Ноември – 02 Декември

Цвете: Гладиола
Характер: Добра и чиста душа, откровена, често замислена и отнесена, работи упорито, не познава злобата, няма големи изисквания, търси просто добро отношение.

03 Декември – 12 Декември

Цвете: Жълтурче
Характер: Чувствена и много екстравагантна дама, понякога рязка, казва си истината в очите, с голям късмет и способност винаги да прогресира. Обожава секса.

13 Декември – 22 Декември

Цвете: Лотос

Характер: Консервативна, оригинална и остроумна. Невероятно чувство за хумор. Умее чудесно да организира и ръководи. Дръзка и смела. Харизматична.

23 Декември – 31 Декември

Цвете: Еделвайс
Характер: Разума преди чувствата. Спокойна, самоуверена и свободолюбива. Излъчва царствено величие. Трудно достъпна жена. Всеотдайна и вярна за цял живот.

Четете още: Носите име на цвете? Ето какво означава това...