Камила - любовницата, която разби един брак, сега става кралица. И британците я харесват

Великобритания напълно подкрепя решението на кралица Елизабет Втора короната ѝ да бъде наследена от Камила след смъртта ѝ. Припомняме ви, че Нейно Величество съобщи новината през уикенда, когато се навършиха точно 70 години от управлението ѝ.

И макар в миналото херцогинята на Корнуол да не беше толкова обичана от народа, който все още тъгува за нелепата загуба на принцеса Даяна, според статистиките, проведени от събота до днес, хората подкрепят решението на Елизабет именно Камила да застане един ден на трона като кралица консорт. Проучванията сочат, че народът на Англия подкрепя решението на Нейно Величество, но на въпроса дали Даяна щеше да е по-добра кралица, отколкото Камила, мнозинството отговаря в полза на вече покойната принцеса. Защото истината е, че Даяна Спенсър винаги ще си остане "принцесата на народа" и светът я помни и ще продължава да я помни като такава.

Друг любопитен факт около кралската фамилия от последните дни е, че според проучването, популярността на членовете от семейството е нараснала драстично през изминалите 12 месеца. С изключение на утвърдените като аутсайдери принц Хари, Меган Маркъл и принц Андрю.

Резултатите от анкетата, която бе проведена през последните дни, доказват че Камила е спечелила повече симпатиите на народа през последните 10 години. Но 70% от участниците в запитването са категорични, че Уилям и Кейт биха били много по-добри крал и кралица от Камила и Чарлз. А колкото до Хари и Меган - едва 20% от народа смята, че те не получават достатъчно подкрепа от кралското семейство и трябва да бъдат повече поощрявани.

Изглежда, че Англия приема Камила вече не толкова като любовницата на Чарлз, която разби един брак, а като бъдещата си кралица. И все пак - не може да прежали принцеса Даяна и вярва, че тя щеше да бъде по-добра кралица. Мнозина твърдят, че синът на Елизабет настоявал и направил всичко възможно тя да завещае короната си на неговата любима, но дали тя ще бъде достоен наследник и дали Англия ще я заобича истински - ще разберем някога напред във времето.

Четете още: Меган трябва да си вземе урок и да се поучи от Камила