Кание е съсипан: Ким най-накрая подаде молба за развод

Любовта между Кание Уест и Ким Кардашиян, която години наред изглеждаше като от приказка, е напът да се превърне в просто един красив спомен. Различията между рапъра и риалити звездата започнаха да пропукват отношенията им още миналата година и сякаш те се заостриха още повече след кандидатурата на Кание за президентските избори. От месеци насам двамата не живеят заедно и се говори, че разводът им е единствено въпрос на време и това се оказа съвършено вярно.

Вчера Ким е подала молба за развод, а според приближени Кание е съсипан. Кардашиян бе забелязана от папараци да излиза навън вечерта, преди да подаде молбата си за развод и по-наблюдателните веднага отбелязаха, че на ръката ѝ вече няма брачна халка. Рапърът пък още носи своята...

От няколко седмици насам е известно, че Ким се подготвя за развод, но все още не бе подала молба. Кание от своя страна е очаквал това да се случи, но тайно се е надявал да спаси любовта си с майката на децата си, тъй като тя винаги е била момичето на мечтите му. Той неведнъж е признавал, че я е обикнал още от първия миг, в който са се срещнали.

Но знаейки че не е в състояние да спре Ким, която е твърдо решена да се разведе с него, през последните седмици рапърът не спирал да се зарива в работа и ангажименти, за да не остава насаме със себе си. Кардашиян също не преживява леко раздялата си с Кание, но вече е приела, че двамата са твърде различни и на съвсем отделни етапи от живота си.

Четете още: Жената на Танцуващия милионер разгорещи мрежата по минижуп