Жената на Танцуващия милионер разгорещи мрежата по минижуп

Откакто роди, младата половинка на Танцуващия милионер не спира да бъде активна в социалните мрежи и с радост да споделя красиви кадри от ежедневието си с дъщеричката си и своя любим – 53-годишния Джанлука Ваки.

Освен безкрайно щастлива и сияеща от факта, че е майка, 25-годишната Шарън Фонеска изглежда и все така прекрасна и фина, сякаш никога не е раждала.

View post on Instagram
 

А това го потвърждава най-вече последният фотос, който красавицата качи на профила си в Инстаграм и с който пожела на последователите си приятна седмица. На него тя е в елегантно черно сако, копринена бяла риза, декорирана с връзка тип Боби Брийн и... ултра къса пола, която разтуптя сърцата сред мъжката аудитория.

View post on Instagram
 

„Колко красива“, „Много елегантна“, „Красавица“, „Винаги изглеждате прекрасно“, звучат част от възторжените коментари на фенове под снимката.

Припомняме, че през октомври миналата година 53-годишният бизнесмен сподели със своите последователи радостната вест, че с любимата си Шарън Фонеска са станали родители за първи път. Тогава Джанлука Ваки се ограничи само до обща семейна снимка от отделението, на която личицето на мъничето бе прикрито със синьо сърчице.

View post on Instagram
 

Скоро след това обаче двамата започнаха да споделят очарователни фотоси и видео клипчета на профилите си в социалните мрежи, на които ясно се виждаше умилителната физиономия на тяхната малка наследничка.

View post on Instagram
 

По-късно танцуващият милионер призна, че първите няколко дни след изписването на младата майка и бебето им от родилния дом не са били никак лесни у дома. Но това не попречи на Джанлука да организира невероятен празник по повод посрещането на новороденото и любимата му в специално украсения в тяхна чест великолепен и уютен дом.

View post on Instagram
 

Четете още: Зоуи Кравиц чака бебе от Робърт Патисън?