Автор
Ева Григорова

Картите Таро предказаха, че войната в Украйна ще спре с помощта на жена. А коя ли е тя?

След началото на войната в Украйна, голяма част от руснаците се обърнаха към предказания на различни гадателки, които предсказват бъдещето с картите Таро. В голяма част от гаданията на руските пророчици се твърди, че спасението лежи на плещите на жени.

Гадателките единодушно твърдят, че идват трудни времена за руснаците, но голяма част от тях прогнозират, че в близко бъдеще предстои решение на въоръжения конфликт. Според прогнози, направени около 1-ви март, предстоят дълги преговори, които ще доведат до споразумения.



Вчера журналистката Марина Овсянникова изненадващо се появи в ефира на новините на “Първи канал” с плакат против военната операция, а голяма част от потребителите на руските социални медии видяха в нейно лице русата жена от картите Таро, които предсказали, че намесата на светлокоса жена ще бъде преломен момент за войната с Украйна и че той ще се случи именно на 14-ти март.



“Ща не ща, започвам да вярвам на картите Таро. Помните ли блондинката от прогнозите, благодарение на която ще се случи повратен момент на 14-ти март? Моля, запознайте се с Мария Овсяникова - героинята на нашето време.” - пише един от потребителите на Туитър.

Предишните предположения на руските медии бяха, че е възможно промяната да настъпи с намесата на Великобритания, тъй като начело на монархията там стои именно кралица Елизабет II.