Катето Евро несъмнено е от дамите, които имат пиперливо чувство за хумор и това понякога би могло да им изиграе лоша шега. В случая обаче го отнесе синът на актрисата - Сашо Кадиев. Катето бе гост в "Преди обед" по случай Деня на готвача, а за голяма изненада на зрителите, с нея беше и единствената ѝ внучка.

Когато двете влязоха в студиото, Катето приписа голям грях на сина си, но разбира се, под формата на шега. Точните ѝ думи към внучето ѝ бяха: "Радваш ли се на тати? Защото рядко го виждаш, нали, бабо?".

View post on Instagram
 

По този начин актрисата, може би малко двусмислено, потвърди че Сашо Кадиев не живее с любимата си Таня и дъщеря им. Макар и през лятото да прекараха заедно рождения му ден на морето.

И тъй като поводът за гостуването на Катето Евро в предаването бе кулинарен, тя реши да издаде тайна от деството на сина си, а именно че той е бил изключително злоядо дете. Дори двете с баба му се опитвали да го прилъжат по всякакъв начин, включително и с малки финансови поощрения, за да хапне някой-друг залък. В това отношение дъщеря му приличала на него, твърди Катето Евро. Малката е злояда, но пък кой знае - един ден може да компенсира с духовитост и артистизъм, също като баща си!

View post on Instagram
 

Четете още: Еха! Николина Ангелкова просто цъфти, след като сдаде поста (снимки)