Като истинско Барби: Парис Хилтън смени булчинската рокля (снимка)

Сватбата на Парис Хилтън и Картър Рийм вече е във вихъра си. Тържеството започна още в четвъртък вечер в имението на покойния ѝ дядо в Бел Еър, като от първата част все още не са изтекли снимки в мрежата, но снощи хотелиерската наследница избухна с няколко сторита в Инстаграм, от които виждаме, че втората ѝ булчинска рокля е просто невероятна.

Парис, както винаги, съчетава класиката и елегантността с ексцентрични идеи и изборът ѝ точно на тази рокля не е никак изненадващ. Тя е издържана в най-любимия ѝ ярко розов цвят и разбира се, е изключително бляскава. Парис завърши визията си с ярко розови очила под формата на сърца. Младоженецът пък е заложил на спротен аутфит, да си го кажем направо анцуг, който е комбинация между тъмносиньо и розово.

Във втория ден от сватбеното тържество младите влюбени и гостите са се забавлявали в лунапарк, а отвсякъде се чува хаус музика. Партито наподобяваше истинска Барби сватба, а тоалетите на гостите също не са отстъпили по екстравагантност. Като един от най-впечатляващите бе този на Деми Ловато.

Сред останалите гости бяха Кати и Ники Хилтън, Били Айдъл, Кийша Кол и много други представители на хайлайфа. Много ни е любопитно каква ще бъде следващата вечер от това грандиозно сватбено тържество!

Четете още: Официално: Парис Хилтън и Картър Рийм минаха под венчилото!