Кейт се страхува за децата си заради кралските драми и лъжите на Меган

Кейт Мидълтън е силно разтревожена за децата си. Причина за напрегнатото ѝ състояние е интервюто на Меган Маркъл и принц Хари за Опра Уинфри, в което херцозите на Съсекс направиха скандални разкрития, подронващи репутацията на британската монархия. Това сподели източник, близък до Кейт и Уилям пред "Us Weekly".

"Интервюто беше трудно за преглъщане, специално за Кейт, но тя се стегна и остава силна заради кралското семейство и заради децата си. Кейт е много защитнически настроена майка и въпреки че е за откритата комуникация, Джордж, Шарлот и Луи са още малки", коментира той реакцията на Мидълтън след интервюто. По думите му Кейт, като всяка една бдяща и загрижена за децата си майка, се старае да предпази и децата си - принц Джордж (7 г.), принцеса Шарлот (5 г.) и принц Луи (2 г.), далеч от кралския скандал и емоционалните последствия, които той би могъл да остави върху тяхната крехка психика.

Ето защо тя, колкото и да ѝ е трудно в някои моменти, полага неимоверни усилия да запази самообладание и да показва винаги добро настроение. Независимо от гнева, който изпитва, тя го задържа вътре в себе си, И всичко това, защото се страхува децата ѝ да не я видят разстроена и измъчена.

"Кейт определено е достатъчно силна, за да премине през това... Тя иска да бъде добър модел за подражание за децата си. Джордж и Шарлот отново са на училище, но тя прекарва вечерите си с тях", допълва още източникът пред изданието.

Затова Кейт по никакъв начин не дава индикация както в личния ir живот и отношенията към децата си, така и в публичното пространство, за чувствата и емоциите, които интервюто на Меган и Хари е предизвикало у нея, подчертава той.

Припомняме, че по време на продължителния разговор с култовата водеща, съпругата на принц Хари обвини Кейт в грубо отношение, което силно я разстроило до сълзи малко преди сватбата ѝ. Повод на херцогинята на Съсекс да сподели своята истина бе твърдението, което медиите тиражираха дълго време, че именно тя била разплакала Кейт. Заради благородната си персона обаче, видиш ли, Маркъл бързо простила на Мидълтън и двете отдавна били загърбили търканията помежду си. Херцогинята на Кеймбридж дори поднесла извинение с цветя и писмо на оскърбената Меган.

Друг скандален момент от интервюто на Меган и Хари пред Уинфри, който предизвика сериозен отзвук в публичното пространство, бе разкритието на Меган, че тя и Хари са вдигнали тайна сватба три дни преди официалната церемония. То обае бе обявено за невярно, след като британската служба за регистрация на бракове предостави истинското свидетелство за брака на херцозите на Съсекс, а гръмката новина бе съобщена от в. Sun.

Според документа те стават законни съпруг и съпруга на 19 май 2018 г., и не тайно в двора на къщата, а публично в замъка Уиндзор. Eкcпeртитe са категорични, чe Мeгaн Мaркъл e cгрeшилa и тяхнaтa „тaйнa cвaтбa“, пo врeмe нa кoятo тя и принц Хaри ca cи рaзмeнили oбeти в приcъcтвиeтo нa aрхиeпиcкoпa нa Кeнтърбъри, e билa рeпeтиция прeди рeaлнaтa цeрeмoния.

Сред доказателствата, определящи тайната сватба в несъстоятелна, е фактът, че чe хeрцoзитe нa Cъceкc нe могат да ce oжeнят бeз oпрeдeлeн брoй cвидeтeли и нa мяcтo, кoeтo нe e пoдгoтвeнo зa cъoтвeтнaтa цeрeмoния. Пoрaди тaзи причинa вeнчaвкaтa, прoвeдeнa уeдинeнo oт Мaркъл и cъпругa ѝ, нe мoжe дa ce cчитa зa cвaтбeнa цeрeмoния.

Четете още: Уилям е бесен на Меган и разтревожен за Кейт, няма никакво доверие на Хари