Уилям е бесен на Меган и разтревожен за Кейт, няма никакво доверие на Хари

18 март 2021 | 12:07
53867
4
снимки: Getty Images
4

Принц Уилям е разтревожен за съпругата си Кейт Мидълтън и изпитва силен гняв след интервюто на Меган и Хари пред Опра Уинфри.

Припомняме ви, че по време на продължителния разговор с легендарната водеща, херцогинята на Съсекс обвини Кейт в грубо отношение, което я е довело до сълзи в дните преди сватбата ѝ. Повод за това признание бе дълго тиражираното твърдение в медиите, че Меган е разплакала Мидълтън. Маркъл се възползва от момента, за да сподели своята истина по случая, но е категорична, че няма да издава детайли около скандала ѝ с Кейт, тъй като двете са се помирили много отдавна. Херцогинята на Кеймбридж дори поднесла извинение с цветя и писмо. 

Кейт Мидълтън

Според източници в момента Уилям е изключително загрижен за любимата си и лесно може да бъде разгневен по темата, тъй като той приел обвиненията от Меган към Кейт много по-тежко, отколкото ако бяха адресирани към самия него. 

Вече е известно и че през последните дни принцовете Уилям и Хари са провели телефонен разговор, който се оказал не бил особено продуктивен. Сега обаче херцогът на Кеймбирдж е разтревожен, тъй като подозира, че личната му комуникация с брат му може да излезе в американските медии. Говори се, че доверието между Меган и Хари и кралското семейство е пропукано и двете страни трудно биха могли да изгладят отношенията си.

Близки до кралския дворец твърдят, че Уилям изпитва съмнения, че всичко, което каже на брат си в момента, може да стигне до американските телевизии. За момента фамилията запазва мълчание, след като кралица Елизабет подписа официално становище по отношение на интервюто. 

принц Хари, Меган Маркъл, Опра Уинфри

Четете още: Кейт Мидълтън - злата етърва, която разплака Меган преди сватбата, а кралското семейство лъже

Още по темата

Коментари

4 Мими
  19 март 2021 | 13:20 отговор
 

Тази жена, Меган никога не е имала семейство, това го е казал Хари.Съответно не я е грижа какво ще каже.

 
3
  18 март 2021 | 19:17 отговор
 

Семейните отношения навлизат в тресавище, обичайно за всички семейства в подобна ситуация. Често един е достатъчен, за да впрегне всички съществуващи противоречия- минали и сегашни, за да наруши баланса. Внасяйки в семейството своите лични ,дълбоки подмолни камъни, събаря цялата "постройка" и набутва взаимоотношенията в тресавище, от което няма излизане. Всеки опит за измъкване води до все по-дълбоко затъване...

 
2
  18 март 2021 | 17:20 отговор
 

Бог я направи херцогиня но алчността и и завистта и я направиха слугиня! За меган се отнася.

 
 
Криси
18 март 2021 | 19:06

Едно изречение като формула! Точно така е! Това и болестните й амбиции говорят за ментални проблеми!

1
  18 март 2021 | 16:00 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени