Никой не може да застане между Ким Кардашиян и милионите, дори семейството ѝ. И щом става дума за бизнес, нищо не е прекалено.

Кралицата на скандала за пореден път доказа, че е готова на всичко, за да рекламира бизнеса си с козметика. И ако довчера тя залагаше главно на собствената си голота за публикациите си в Инстаграм, от уикенда и дъщеря ѝ Чикаго участва в разголените реклами.

Вижте как изглежда семейната идилия за Ким:

View post on Instagram
 


С тази снимка г-жа Уест промотира козметичната си линия.
Едрата красавица е облечена с ярко лилав лъскав панталон, разбира се, без блуза. Използва единствено голата си 9-месечна дъщеря, за да прикрие гърдите си, а очите ѝ са затворени, с цел да се влюбим в новия цвят сенки, който рекламира.

Някои намериха снимката за красива и трогателна, докато други изразиха искреното си възмущение.

Четете още: Те се разделиха, малко преди да си кажат "Да"

„Вече използваш децата си, за да изкарваш пари. Ти си болна.“, гласи един от коментарите. Публикацията бе окачествена от последователите на Ким още като отвратителна и отблъскваща. Разбира се, недоброжелателите не пропуснаха и да отбележат, че половинката на рапъра Кание Уест отново не се е справила добре с фотошопа. Тези коментари бяха провокирани от факта, че ръцете ѝ изглеждат абсурдно слаби.

Само часове, преди да публикува снимка на голото си бебе, Ким намеси и най-голямата си дъщеря в рекламната кампания. Скандалната риалити звезда сподели снимка на 5-годишната Норт, която е гримирана със сенки от колекцията ѝ и написа: „Моето сладурче.“

View post on Instagram