Автор
Woman.bg

Те се разделиха, малко преди да си кажат "Да"

Всички допускаме грешки, но често осъзнаваме, че сме постъпили неправилно много късно и понякога кардиналните решения изненадват другите около нас. Така се случи и с певицата Ариана Гранде, която преди дни реши да развали годежа си с комика Пийт Дейвидсън. Двамата изглеждаха изключително щастливи и се носеха смело на вълната на любовта. Само за няколко месеца връзката им прерасна в годеж, а цял свят очакваше единствено да научи датата, която са избрали за сватбата си. Но вместо това хитовата изпълнителка е решила да сложи край на отношенията си с Пийт. Според близки на двойката причината за раздялата е фактът, че връзката им се развила твърде бързо и са прибегнали към бързо и необмислено решението да се оженят, което може да се окаже неуместно.

Често любовта ни заслепява и ни пречи да видим истинското лице на човека до нас. Ние дори сме готови да стигнем до олтара с него, но в някои случаи двойките прекратяват отношенията си, малко преди това да се случи. А какво успява да ги накара да вземат тежкото решение да се разделят? Представяме ви няколко интересни и поучителни истории.

26-годишната Криста е сгодена за училищната си любов от 2 години, а с него от 10. Сватбата им изглежда като следващата логична стъпка в отношенията им, но тя изведнъж започва да се пита дали това е правилният човек за нея. Веднъж промъкнала се в главата ѝ, тази мисъл така и не я оставя на мира.

"Сякаш се бях събудила от много дълъг сън. Исках просто да приключа тази връзка и да поживея, преди да се омъжа", споделя самата тя.

Криста открива, че развалянето на годежа и раздялата с човека, който е до нея 10 г. ще бъде изключително сложна. Но тя събира кураж и споделя притесненията си с любимия си човек. Сега и двамата са щастливи, имат отворен брак и се чувстват свободни да излизат и с други хора.

28-годишният Пийт от дълго време планира сватбата си с жената на живота си. Двамата са заедно от години и нямат търпение да си кажат "да". Но в един момент Пийт осъзнава, че той и любимата му имат различни виждания за живота. Когато техен приятел ги попитал "Радвате ли се, че ще се жените?", Пийт отговорил: Много я обичам и нямам търпение да прекараме живота си заедно и да мога да я наричам моя съпруга". Тя на свой ред казала: "Нямам търпение да се омъжа. Ще си имам нов пръстен, ще си купим къща, ще си направим деца, ще имаме голям двор."

В този момент Пийт си дал сметка, че любимата му не споменава нищо за него и връзката им, а гледа някак материално на идеята за брака. Това бил камъкът, който преобърнал каруцата. Сега Пийт е необвързан и търси голямата любов.

Следващата история е потресаваща. 34-годишният Филип прави шокиращо разкритие и само дни преди сватбата си разбира, че изобщо не познава любимата си жена. Една вечер той отива на ергенското парти на свой много добър приятел, а мястото е голям стриптийз бар. Всичко било наред, господата се забавлявали до момента, в който на пилона не била поканена танцьорка на име Лили.

"Лили не беше просто име. Това беше моята годеница", разкрива Филип.

Оказало се, че през цялата им връзка любимата му го е лъгала. Още на следващата сутрин всичко приключило.

Нина е щастлива, млада дама, която с нетърпение очаква да се врече във вечна вярност и любов на годеника си. Само че той приемал предстоящото събитие различно.

"Малко след като се сгодихме, Даниел се промени драстично. Стана раздразнителен, агресивен и дори се опитваше да ми посегне. Не след дълго разбрах, че е започнал да взима наркотици. Без да се колебая, развалих годежа и сега съм много щастлива без него, изобщо не ми липсва", разказва тя.

По-добре да поправиш грешката си късно, отколкото никога.

Четете още: Арабската принцеса, която отказа да стане майка