Коя е Александра или новата дама, завладяла сърцето на олигарха Роман Абрамович?

17 март 2022 | 17:14
8653
5
снимки: Getty Images, Facebook, Twitter
5

Руският олигарх Роман Абрамович, който в момента търпи загуби и санкции заради връзките си с Путин, определено води щастлив любовен живот. Или поне така се говори, откакто се появиха слуховете, че той е залюбил красива 25-годишна актриса, за която дори се твърди, че е с украински корени. Тя се казва Александра Корендюк и е изумително красива.

55-годишният Абрамович определено има вкус за жени и ако мълвата, че тази хубавица топли леглото му, е истина, то бихме казали, че двамата много си подхождат. Въпреки че възрастовата им разлика е точно три десетилетия.

Роман Абрамович

И макар Александра да е толкова приказно хубава, все още не е добила световна популярност, а в Русия е известна с ролята си в сериала „Всички ме ядосвате“. Тя обаче го раздава като холивудска звезда и пази личния си живот не в тайна, а в цяла мистерия. И освен че е прелестна, Александра изглежда е и с добро сърце, защото се е отдала на добра кауза, а именно да подпомага млади музиканти да добият популярност и успех. Самата тя очевидно е добре запозната с музикалната индустрия в Русия и вероятно се е насочила към продуцентството. От информацията, подадена в сайта на инициативата, разбираме че тя се определя не само като „осиновител“ на изпълнители, но и като музикант.


Ако пожелаете да потърсите г-ца Корендюк в мрежата обаче, ще ви бъде много трудно да попаднете на по-обширна информация за нея. Освен че може би е новата любима на Роман Абрамович. Твърди се, че двамата са завързали контакт още през 2020 г., но до момента не са коментирали дали имат любовна връзка. Но както вече споменахме, Александра крие личния си живот доста упорито.Друг любопитен факт е, че мнозина предполагат, че тя е дъщеря на първия вицепрезидент на „Газпром“ Виктор Корендюк. И съгласете се, не е изключено. Според някои, тя е с украински корени.


За любовния живот на Роман Абрамович също не се знае много, освен че е бил женен три пъти. Втората му съпруга, Ирина Маландина, го дарява с цели пет деца, а третата Даша Жукова, с две. Дали и Александра е готова да роди поредно чедо на руския олигарх, не е известно.

Четете още: Мостът на спасението, по който украинските деца намират оставени играчки - никога не е късно да минеш от страната на надеждата (снимка)

Още по темата

Коментари

5
  11 септември 2022 | 00:21 отговор
 

 
4 Пепа
  24 март 2022 | 03:02 отговор
 

КОГАТО 963 ЖЕНИ ОТ ЕДИН НАРОД ПРОКЪЛНАТ АГРЕСОРА – ТОЙ УМИРА !!! ПУТИН УМИРА !!!

 
3
  18 март 2022 | 04:59 отговор
 

Откога курвите станаха дами?

 
2 русская шлюха
  17 март 2022 | 17:41 отговор
 

Поредното руско курве - златотърсачка.

 
1
  17 март 2022 | 17:30 отговор
 

Александра е поредният татуиран миндил.

 

Добави Коментар

Най-четени