Кралицата разтопи сърцата на хиляди хора с уникален жест за ЧРД на Меган

Днес момичето, което преобърна света на британското кралско семейство, Меган Маркъл, има рожден ден! И ако само допреди няколко години тя беше просто актриса, бореща се да достигне висините на Холивуд, то днес светът следи всяка нейна крачка и е известна като жената, покорила сърцето на принц Хари. А и не само това – тя го накара да зареже всичко познато до момента и да замине с нея в САЩ.

Разбира се, кралица Елизабет Втора, както и останалите членове на фамилията не са очаровани от оттеглянето на херцозите на Съсекс, но все пак запазват добрия тон с тях. И макар камбаните да не бият днес в чест на Меган, кралицата и херцозите на Кеймбридж решиха да я поздравят за празника публично.

View post on Instagram
 


Те го направиха по модерния начин – чрез публикации в Инстаграм. В официалния профил на кралското семейство бе публикувана снимка от първия ангажимент, на който Меган бе сама с Нейно Величество през 2018 г. Към кадъра има и послание: „Честит рожден ден на херцогинята на Съсекс!“.

И макар цял свят да знае, че Кейт Мидълтън ненавижда Меган, тя също не пропусна да я поздрави за рождения ден, заедно с Уилям. Към пожеланията се включиха и Чарлз, и Камила.

View post on Instagram
 

Четете още: Барак и Мишел Обама: Историята на една голяма любов