Кралските безделници: Ето как минава един ден на Меган и Хари в САЩ

В началото на годината херцозите на Съсекс, Меган Маркъл и принц Хари, най-изненадващо заявиха, че се оттеглят от кралското семейство. След няколко месеца договорки с кралицата и останалите членове от фамилията, на 31-ви март двамата официално се сбогуваха с кралските си титли и заминаха за САЩ, където избраха да търсят щастието и свободата си. Но какво става оттогава насам с тях?

Като че ли на Меган и Хари не им върви като по вода, що се касае до бизнеса им. Техни близки коментират пред медиите, че донякъде неуспехите им се дължат на продължителната изолация, наложена заради разпространението на коронавируса. А всеки ден на кралската двойка в Лос Анджелис в момента протича в гледане на телевизия, занимания с малкия им син Арчи, двете им кучета, йога и приготвяне на вкусна храна.

Меган и Хари категорично не излизат никъде и изпращат охранителите си да им купуват храна и продукти от първа необходимост за бита. Очевидно животът им в момента не е онази приказка, за която бившата актриса може би си е мечтаела, когато се завърне близо до Холивуд.



В средите усилено се коментира, че Меган съвсем не е посрещната с отворени обятия в меката на киното. Една от основните причини за това е, че тя има твърде високи изисквания, с които никой режисьор не би се съобразил просто така. Също така Меган никога не се е славела като отличаваща се актриса, което допълнително допринася за липсата ѝ на професионални ангажименти в тази сфера.

Херцозите срещнаха трудности и при създаването на собствена фондация, тъй като властите са отказали да я регистрират заради неясно описани дейности, в които фондът ще участва. След това се оказа, че Меган и Хари не са съвсем изрядни и в плащането на необходимите такси. Изобщо – на кралската двойка не ѝ върви зад Океана и откакто са се пренесли в Лос Анджелис, не са регистрирали никакви финансови печалби.

Меган обаче успя да ни изненада, като заяви че вече няма желание да се изявява като актриса. Мечтата ѝ към настоящия момент е да застане от другата страна на камерата и да бъде режисьор. Така най-накрая наистина ще е най-важният човек на снимачната площадка и може би ще намери душевен мир, като ще трябва да се съобразява сама със собствените си изисквания.



Четете още: Уроци по любов от Скарлет О`Хара