Кралското семейство готви брутален удар срещу Меган и Хари

Сложните отношения между Меган, Хари и останалите членове от кралското семейство се задълбочават все повече с всеки изминал ден. Днес, дни след поредното бомбастично интервю на херцога на Съсекс срещу стереотипите на фамилията, научихме че той и съпругата му ще бъдат принудени да се откажат от титлите си.

Припомняме ви, че големият скандал изригна като вулкан в началото на месец март, след като бе излъчено интервюто на Меган и Хари пред Опра Уинфри, в което разбиха на пух и прах репутацията на цялото кралско семейство и дори обвиниха някои от членовете в расизъм. Това се случи точно, докато принц Филип бе в болница в тежко състояние, а няколко седмици по-късно си отиде от този свят. Но сякаш принц Хари не беше убеден, че интервюто му пред Опра е било достатъчно гръмко, защото преди дни той участва в подкаст, в който продължи да критикува традициите в кралската фамилия и най-вече баща си Чарлз. Херцогът сякаш изля душата си, като разкри че най-голямото му желание, когато с Меган са взели решението да се установящ в САЩ, било да "разбие омагьосания кръг", в който е израснал. Той твърди още, че страданието и болката се предават от поколение на поколение в това семейство и сега копнее да предпази сина си Арчи и все още неродената си дъщеря от всичко това.

В отговор на този пореден удар под кръста, екипът на кралското семейство се готви да нареди на Меган и Хари да се откажат от титлите си. Приближени до херцога на Съсекс потвърждават, че всеки представител на фамилията, който не харесва обичаите ѝ, няма право на титла и че тази институция е причинила на принца много болка и страдание.

Припомняме ви, че след Мегзит, Хари и любимата му изгубиха правито да бъдат наричани "Негово и неино кралско височество", но продължиха да бъдат херцози на Съсекс. И въпреки че според източници никой от кралското семейство вече не е изненадан от изявите на Хари, той и Меган ще загубят и правото да бъдат наричани херцози.

Четете още: Моделка от кралско потекло хвърли бомба: Ето защо Меган и Хари ще се разведат