Автор
Woman.bg

Лейди Гага призна през сълзи болката, която не ѝ дава мира (Видео)

На пръв поглед животът на звездите изглежда толкова красив и безоблачен, че е трудно да си представим, че и те могат да страдат или плачат. Истината е, че нито един от нас, в това число и знаменитостите, не е застрахован от негативни преживявания и емоции, които да оставят болезнен отпечатък в спомените ни за цял живот.

Точно с такъв инцидент се сблъсква Лейди Гага, когато е на 19-годишна възраст. За него научаваме от предаване на Опра Уинфри, в което изпълнителката на хитовата песен от музикалния филм „Роди се звезда“ - Shallow, даде първото си интервю за годината.



Пред журналистката певицата разкри, че е станала жертва на многократно изнасилване от по-възрастен мъж, когото е познавала още от детските си години.
"След всичко това развих посттравматично стресово разстройство, което не се поддава на лечение", призна с горчивина певицата.

Лейди Гага сподели още, че дори ранната ѝ слава не ѝ е помогнала да се пребори със стреса от преживяното. В резултат на заболяването днес звездата често изпитвала ужасно главоболие.

Изпълнителката не пропусна да се обърне и към зрителите със съвет да не пренебрегват психическото си здраве. „То е толкова важно, колкото и физическото. Не го игнорирайте“, призова тя в ефира на „Шоуто на Опра“.

Трогната от думите ѝ и със сълзи на очи самата Уинфри също припомни за своето тежко детство и сексуалното насилие в миналото си, което е преживяла.

Според американските медии след края на предаването водещата лично отишла в съблекалнята, предвидена за гостите, и поздравила Гага, като я дарила с искрена прегръдка.

Четете още: Лейди Гага проговори за Брадли Купър