Ивана се показа в топ форма при гостуването си в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ в понеделник вечерта. 52-годишната певица смело показа фин крак с рокля с дълга цепка, а фигурата й напомняше за времето, в което пееше „100 патрона“. Ивана качи близо тридесет килограма заради хашимото. Тя предполага, че е страдала от проблемите с щитовидната жлеза от години, но просто не е намерила време да си направи изследвания.

„Сега не спазвам никакъв хранителен режим, ям абсолютно всичко, но в малки количества…Сега хапвам още като стана от сън-може да е ябълка, банан, нещо малко, но с него обмяната на веществата започва още сутринта”, сподели легендата преди две години и днес резултатите са видими.

Ивана призна още, че страдала от намеците за килограмите си, но днес има повод да се гордее. Заради пандемията не можехме да я видим на живо, а на снимките в инстаграм отдавна не вярваме. Вчера на екрана обаче Ивана си показа тънка като газела и дори по-слаба от Галена, която гостува в същото студио само преди няколко месеца.

Миналата година Галева прекара коронавируса, заради който спря тренировките.

Четете още: Мари на Гала със стряскаща изповед за последиците от Ковид-19 върху нея