Любимата на Димо: Сърцето ми отлетя с теб, ще се видим у дома

Изминаха два дни, откакто Димо от P.I.F загуби битката с Ковид-19 и си отиде от този свят едва на 45 г. След себе си той остави не само богато музикално наследство за всички ни, не само многобройни невероятни моменти с колеги и приятели, но и семейство, което едва ли някога ще преодолее огромната болка и загуба.

Буквално минути след като новината за смъртта на Димо бе разпространена, в мрежата заваляха публикации от популярни личности, които отдадоха почит към вокалиста на една от най-обичаните български групи. Някои споделяха спомени с него, други изтъкнаха невероятните му човешки и музикантски качества. Но едно от най-докосващите послания бе това на любимата му, която оттук нататък ще трябва да продължи живота си без него...

"Любов моя, сърцето ми отлетя с теб. Ти винаги си бил бялата лястовица, едната птичка, която успяваше да направи пролет наоколо, човекът, който събира и обединява хората около себе си, от където и да мине. Най-любими ми бяха сутрините, обедите и вечерите с теб. Ще се видим у дома...", са думите, с които Любомира отбеляза трагичното събитие във Фейсбук.

Тя съобщи, че поклонението ще се състои днес от 11.30 ч. в храма "Свети Седмочисленици" и отправи молба към всеки, който е решил да се присъедини, да спазва противоепидемичните мерки. Тя завърши публикацията си с призива, като отбеляза, че последното, което Димо би искал, е още някой да премине през тази коварна болест.

Us.

Публикувахте от Lubomira Piperova в Неделя, 29 април 2018 г.

Четете още: Еха! Никол Станкулова побесня в ефир - ето защо!