Продължение...

Банан

Имате добро, меко сърце, въпреки че мнозина ви намират за високомерни. Мечтатели сте. Мързеливи сте и лесно се поддавате на чуждо влияние.

Ягода

Винаги се усмихвате. Гостоприемни сте и знаете как да подхождате към околните. Имате добър вкус, обичате красивите неща. Не сте завистливи, трудно някой може да ви ядоса. Можете обаче да бъдете много ревниви спрямо партньора си.

Лимон

Преминали сте през много житейски изпитания. Натрупали сте сериозен опит, но това не ви пречи да бъдете оптимистични и добри хора.

Грейпфрут

Гледате позитивно на света. Смятате, че той е прекрасен. Винаги сте готови да се борите за щастието си.

Киви

Преживели сте доста, песимисти сте, а това не ви помага да постигнете щастие. Когато съдбата ви поднесе нещо приятно, смятате, че е шега или измама. Опитайте се да откриете своите силни страни и ги използвайте.

Четете още: Животът без цел убива

Грозде

Държите на думата си, умеете да пазите чужди тайни. Хората лесно ви се доверяват. Ако станете малко по-открити, отношенията ви с близките ще са по-приятни.

Круша

Ексцентрични сте, държите се на разстояние, трудно допускате хора до себе си. Правите всичко с желание и вкус. Предпочитате самотата, но и в компания си прекарвате добре.

Диня

Оптимисти, не обичате празните спорове, не се жалвате. Често се опитвате да покажетена околните правилния път, но невинаги успявате да го постигнете. а може би те сами трябва да стигнат до него.