Автор
Теодор Муховски

Меган и Хари шокирани от решението на Чарлз да ги изгони на улицата

Крал Чарлз Трети възнамерява да лиши сина си принц Хари и жена му Меган от Frogmore Cottage - вилата, която обитаваха при посещения в Лондон, като предлага имота на брат си Андрю.
Според Daily Mail, бъкингамският дворец издаде предизвестие за изгонването на херцога и херцогинята на Съсекс дни след като мемоарите на Хари Spare, в които той направи поредица сензационни разкрития срещу кралското семейство, се появиха на рафтовете във Великобритания през януари.

На тяхно място от Бъкингам искат да настанят другият скандален кралски член - херцогът на Йорк, който в момента обитава Royal Lodge - много по-голям имот.
Въпреки че има нихормация, че Андрю не иска да се премества, Хари и Меган ще трябва да напуснат вилата, която на практика е техният единствен дом във Великобритания. Това вероятно ще ги подтикне трайно да се преселят в САЩ, без значение какво ще реши Андрю.

Разкритието излиза покрай подготовката за коронацията на крал Чарлз през май и спекулациите, че принц Хари може да не получи покана.



Той от своя страна разказва във вечерни шоу програми в САЩ неща от личния си живот, като например кой е любимият му сандвич - тост със сирене и шунка, овкусен с дижонска горчица. В мемоарите си разказва как е ял упойващи гъби в дома на Кортни Кокс и как си е фантазирал, че той е Чандлър, а тя Моника, от "Приятели". Актрисата обаче отрече да е имало такива гъби, нарече го приятен човек и обясни че е останал няколко дни след купона у тях.

Frogmore Cottage е изящен дом в Уиндзор, подарен на херцога и херцогинята от покойната кралица през 2018 г. за тяхната сватба.

Къщата е доста близо до вила "Аделаида" - основната резиденция на принца и принцесата на Уелс.



То е по-скоро като имение, с пет спални и обширни градини - и претърпя многомилионен ремонт през 2018-2019 г., преди Хари и Меган да се нанесат.

Преди това са били пет отделни имота за персонала, работещ в имението Уиндзор.

Хари и Меган наскоро подновиха договора си за наем на имота през май 2022 г., след като принцеса Юджини и нейният съпруг, се нанесоха след заминаването на херцога и херцогинята през 2020 г. Юджини и семейството ѝ го напуснаха когато Хари и Меган се върнаха за кратко, и се преместиха в Португалия.