Меган и Хари в мега искрен разговор с Опра - ето всички тайни, които криеха досега

По всичко личи, че Меган и Хари са напълно готови да се отрекат от всичките си задължения към кралското семейство. Тази сутрин научихме, че херцозите са дали 90-минутно интервю пред Опра Уинфри, което ще бъде излъчено на 7-и март по CBS.

Разговорът вече е записан и той съдържа едни от най-съкровените тайни на Меган и Хари. Интервюто е разделено на две части. В първата херцогинята разговаря сама с Опра за стъпването си в кралското семейство и всички промени, настъпили след това – брака, майчинството, благотворителната си дейност и живота под натиска на засиления интерес към нея.



Във втората част Хари ще се присъедини към двете дами и тогава херцозите ще говорят подробно за решението си да се оттеглят от кралската фамилия и преместването им в САЩ. Ще говорят за мечтите си, бъдещите планове и разрастването на семейството им.

Според британския таблоид Daily Mail скоро след това интервю Меган и Хари ще трябва да се разделят с всички кралски патронажи, които са им останали до този момент. Говори се, че кралицата ще призове херцозите да се оттеглят от организациите, с които са били свързани по линия на кралското семейство. Дали принцът и любимата му са се допитали до Елизабет за интервюто с Опра, не е известно, но според кралски експерти те вече не са задължени да търсят одобрението ѝ за публични изяви.

Припомняме ви, че Опра Уинфри е не само стара приятелка на Меган, но и настояща нейна съседка в Монтесито. Топлата ѝ връзка с херцозите може би е една от причините те да се съгласят да дадат толкова дълго интервю. То е първото, в което двамата ще говорят открито за „Мегзит“, както и за сложните им отношения с Уилям и Кейт.



От Бъкингамския дворец все още няма коментар за новината за интервюто, което ще бъде излъчено само 6 седмици преди рождения ден на кралица Елизабет II. Но фактът, че Меган и Хари ще бъдат задължени да се откажат и от последните си останали кралски патронажи, може да бъде приет като доста остра реакция. Херцозите ще имат право да запазят единствено правата си да ръководят собствените си инициативи. С други думи принцът ще продължи работата си с Invictus Games и WellChild, а Меган с благотворителната организация за защита на животните Mayhew и модната линия Smart Works. Не е известно точно кога двамата ще се откажат от всички останали задължения, но се смята, че това ще се случи преди 31-ви март, когато приключва първата година след „Мегзит“.



Експерти твърдят, че интервюто с Опра ще даде отлична възможност на херцозите да свалят товара от гърдите си и да продължат напред
. Говори се, че в момента всички членове от кралската фамилия са на тръни заради разговора на Меган и Хари с легендарната водеща, тъй като предстои да бъдат разкрити прекалено много тайни от взаимоотношенията в семейството. Припомняме ви, че през 1996 г. Даяна направи подобен ход, като даде обширно телевизионно интервю, в което говореше за всички неудачи преди развода си с принц Чарлз. Дали изявата на Меган и Хари няма да се окаже бомба със закъснител?



Четете още: Ето какво гражданство ще има бебето на Меган и Хари