Автор
Кристина Кирова

Сълзите на Меган на погребението на кралицата - за какво плаче тя?

Вчера цяла Великобритания изпрати кралица Елизабет Втора в последния ѝ земен път. Сред опечалените, бяха и принц Хари и съпругата му Меган, които така и не успяха нито да се сбогуват, нито да изгладят отношенията си с Нейно Величество, докато все още беше жива. И изглежда тази мисъл вече ги измъчва, а херцогът на Съсекс вероятно ще живее с нея до края.

Цял свят проследи грандиозната церемония по изпращането на кралицата и бе неминуемо да забележим реакциите на останалите членове от фамилията, които скърбят за нея. И макар много от тях да сдържаха сълзите си пред камерите и по време на службата, дадоха воля на емоциите си, след като всичко приключи и Нейно Величество бе положена завинаги до любимия си принц Филип.

Принц Хари беше забелязан след събитието в колата си заедно с Меган. А лицето му в този момент казваше повече от хиляди думи...

View post on Instagram
 

Подпухнали очи, поглед изпълнен със скръб и почервенели от плач бузи. Това беше истинската емоция на Хари и така изглеждаше той, когато смяташе, че никой не го вижда. И вероятно сълзите ще се появяват отново и отново в очите му винаги, когато се сети за непрежалимата си баба, с която имаше шанса, но не успя да се сбогува.

View post on Instagram
 

Меган не бе по-малко опечалена. Макар и мнозина да не вярват на сълзите ѝ и натъженото ѝ изражение. Но докато Хари буквално се вижда как избухва в сълзи и не може да се поеме въздух от мъка, тя страда, но някак...смирено. Дали пък най-накрая смъртта на Елизабет няма да ѝ повлияе точно така? Дали няма най-накрая да се смири и да прекрати войната си с кралското семейство? Според някои експерти, има шанс и това да се случи. Или пък тъжното ѝ лице е по-скоро необходимата за момента маска пред света? Това също е възможно.

Безспорен факт е, че Меган Маркъл дълго сдържаше сълзите си по време на службите през последните 10 дни, но сякаш загуби контрол над емоциите си в момента, в който ковчегът на кралицата се оказа точно пред погледа ѝ.

View post on Instagram
 

Според информацията в западните медии, херцозите на Съсекс са прекарали нощта в замъка Уиндзор, но предстои да се завърнат в САЩ при децата си - Арчи и Лилибет при първа възможност.

Четете още: Красиви и в скръбта: вижте прекрасните първи дами на погребението на Елизабет Втора (снимки)