Можем ли сбъднем всяка своя мечта, дори и най-смелата? С тези ритуали - да!

Има закони за живота, които не могат да бъдат отменени. Трябва да знаете за тях и да ги следвате. Единственият начин да реализирате целия си потенциал, енергията, която е във вас, да я освободите навън, да се реализирате напълно чрез всичките си умения, способности, е да помогнете на други хора да осъзнаят за техния потенциал, енергия и т.н.

Наистина можете да сбъднете всяка своя мечта! С помощта на енергията, която спи в нас и която вече сме, дори и да не знаем нищо за нея. Но как се развива, как се разгръща тази енергия? Как просто да постигна целите си, как да реализирам всичко, което е в мен, целия си потенциал, всичките си способности и възможности, енергията на живота.

Това са проверени практически стъпки, доказани в продължение на хиляди години. Просто направете трябва да ги направите. Сега има много теория по тази вълнуваща повечето хора тема. Но малко се говори какво точно трябва аз да направя, защото всеки си има своите особености, състояние на физическото си тяло, психиката, нервната система и т.н.
Когато носите полза на хората в посока да реализират техния потенциал, вие разгръщате и развивате своя потенциал. И когато им предадете това знание чрез числа, чрез картини, чрез музика, храна... Всички подобни действия трябва да бъдат изпълнени с тази цел. Всеки ваш продукт, всяко ваше подобно действие, помага на другите да се осъзнаят.

Тогава ще бъдете „стегнати” и така ще реализирате потенциала си. Само като събуждате енергията у другите, вие събуждате собствената си енергия! Всеки интуитивно знае за това. Неслучайно тези, които са постигнали нещо значимо в живота си, организират курсове за обучение, тренинги, проекти и т.н. и започват да учат хората, да споделят знанията си. По този начин те реализират и своята енергия.

И тогава вие ще започнете да разрешавате всеки свой проблем, ще отпушите всяка ваша „тапа”, а животът ви ще съдържа всичко, абсолютно всичко, за което сте посмели да мечтаете. Защото всичко, за което мечтаем, е да сме в състояние на щастие, да правим това, което ни доставя радост.

И осъзнавайки, анализирайки своя потенциал това е нещо, което ще ви харесва, защото вие "пускате" навън своите способности, всичко, което ви е присъщо! Това ще ви носи щастие и радост.

Но най-най- първоначално е искреното ви желание да помогнете на другите да се отворят. Просто вярвайте в себе си! Че можете да направите всичко, което един човек може да си представи! Това е невъобразимо интересно и напълно непропорционално с това просто да съществуваш и да си пропиляваш живота, да харчиш енергията си за суетене, за безкрайни задачи и решаване на едни и същи проблеми в продължение на месеци и години.

Иначе казано: това е практическо приложените на казаното в Светото писание: „Давай и ще ти се даде!”. Или както казва древната българска мъдрост: „Който дава – не обеднява!”. Но това изисква също полагане на съответен труд. Ако ви мързи, ако ви се свиди, нарушавате вселенските закони със съответните последици за живота ви.