Автор
Антония Дамянова

Мъжете с тези имена остават верни на любимата си цял живот

В нумерологията всяка една цифра от 1 до 9 притежава определени характеристики. Хората, занимаващи се с тези неща, вярват, че както датата на раждане, така и името могат да разкрият много за личността. Така ли е? Проверете сами…

Според експертите, които се занимават с тази наука, името до голяма степен определя характера и качествата на човека. Специалистите смятат още, че имената притежават специална енергия и ни правят склонни към определени действия.

Споделяме с вас 5 мъжки имена, чиито притежатели се отличават със специална преданост към любимата си.

Владимир

Мъжът, който е кръстен с това благозвучно старославянско име, може да се похвали с изключителни лидерски качества. Той е способен да внесе мир и хармония навсякъде, където цари хаос и неразбирателство. Носителите на това име проявяват независимост при вземането на решения още от детството.

В интимен план тези мъже ценят комфорта и стабилността. Те са всеотдайни и грижовни към половинката си и никога няма да допуснат нещо незначимо или пък мимолетна слабост да разруши силната любов. Честността в любовта е основната черта на Владимир. Дамите, чиито партньори са притежатели на това име, често трябва да хвалят такъв мъж. Милите им думи моментално ще го „разтопят“ и той ще бъде готов на всичко за любимата си.

Борис



Ред и точност – това са прекрасните достойнства, с които се слави притежателят на името "Борис". За този човек половинката му се превръща в център на целия му свят, смятат специалистите.

Мъжете с това име често са брилянтни комуникатори: те перфектно установяват контакт с всеки човек, радват се и на силна симпатия от страна на жените. В същото време са всеотдайни и верни на своята любима. Владимир знае как да бъде приятел с жените, но никога няма да позволи нищо повече, ако е обвързан. Лъжата е нещо, което собствениците на това име не допускат при никакви обстоятелства. Те не лъжат себе си и трудно прощават лъжите на любимия човек.

Георги



Мъжете с името Георги са много очарователни и привлекателни, въпреки че имат доста труден характер. В отношенията с такъв човек могат да възникнат трудности, но това не предполага много кавги и скандали.

Въпреки това жените, които са избрали другар с това име, трябва да знаят, че Георги в повечето случаи е труден за убеждаване. Упоритостта е една от основните му черти. Ето защо те се женят веднъж завинаги и остават верни на любимата си цял живот. Най-често романтичната връзка с Георги обещава да бъде много искрена и силна.

Константин



В повечето случаи мъжете с това име имат много нежна и уязвима душа, която е старателно скрита зад наперения им външен вид. И тази тенденция далеч не зависи от възрастта на собственика на това красиво име, което се превежда от латински като „постоянен“.

Константин дава всичко от себе си на любимата си. Такива мъже винаги ще се вслушват в мнението на половинката си и ще се съобразяват с нейните нужди. Те са истински джентълмени. Такова пълно потапяне в една връзка може да донесе много разочарование и болка на собствениците на името Константин, защото са много доверчиви. Избраницата на такъв мъж ще има невероятен късмет: нейният любим винаги ще защитава основната си ценност – семейството, по всякакъв възможен начин и няма да позволи нищо да развали силния съюз.

Антон



Собствениците на това име носят много радост на родителите си още от детството си. Като малко те са доста тихи, послушни и стават прилежни ученици. Мъжете с името Антон ще донесат много щастие и на бъдещото си семейство.

Техните спътници обаче първо ще трябва малко до почакат и да проявят търпение. Антоновците не бързат да се женят или да влизат в сериозна връзка. Предпочитат първо да се уверят в автентичността и взаимността на чувствата. Обвърже ли се веднъж искрено и с цялата си любов, такъв мъж ще бъде винаги до своята любима, обичайки я безрезервно и с цялото си сърце през целия си живот.

Четете още: Мъжките имена, които възбуждат жените