Вечната младост и красотата винаги са били тема номер едно, от която всяка жена се интересува. Индустрията знае това отлично, заради което разработва какви ли не методи за поддържане на външния вид и спирането процеса на стареене, но всъщност истината не се крие в скъпите процедури, а в щастието от живота. Даниел Грийнтри е живото доказателство за това, че тялото и лицето са огледало на душата ни и отразяват отлично как протичат дните ни. Тя е една от известните блогърки в интернет пространството, които предизвикват възхищението на повече от 100 хил. души всеки ден.

Само я погледнете. На колко години мислите, че е тя? Може би на не повече от 25-26?

View post on Instagram
 

Добре, сега се подгответе да разберете истината – 46!

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Даниел е родом от Сидни и започва да обикаля света, когато е само на 18 г. Всъщност целият ѝ живот протича на път, всеки ден тя открива ново място, а от няколко години се присъединява към блогърската ниша и разказва какво е научила от последните 2 десетилетия по света.

Красавицата обича да показва тялото си, като често споделя снимки по бански. Самата тя споделя, че тайната за перфектния ѝ външен вид се крие не само в хубавия ѝ начин на живот, но и в добрите гени. Даниел разкрива, че се храни здравословно и предпочита постоянното движение, като тренира плуване, йога и пилатес.

А защо бръчките така и не се разполагат върху лицето ѝ? Защото не пропуска да нанася слънцезащитен крем и почти не се гримира.

Четете още: Най-опасните звездни диети