Автор
Кристина Кирова

Наистина ли за любовта няма възраст: Тя е на 76, той е на 19

Често казват, че за любовта не съществуват граници и възраст. Но дали наистина трябва да приемаме тези думи толкова буквално и откровено се чудим на невероятни истории като тази, с която се запознаваме днес.

Тя е на 76 г., а той е на 19 г. - двойката, която се превърна в истински хит в ТикТок, след като публикува видео от годежа си. Да, точно така - 19-годишният Джузепе падна на едно коляно пред изгората си, Милина, която е с цели 56 години по-възрастна от него. И двамата изглеждат наистина щастливи, макар помежду им да има бездна от десетилетия. Но въпреки това, гледката как възрастната дама държи цял куп балони под формата на сърце в ръцете си, докато на лицето ѝ се чете вълнение от любов, е някак... разтапяща.

View post on Instagram
 

Джузепе публикува и кадър на годежния пръстен, като обещава на любимата си, че това е само началото за тях. Тийнейджърът изглежда наистина влюбен, но много потребители коментират, че единствената причина той да бъде с възрастната дама е свързана с негови материални желания. А някои изразяват учудването си от взаимоотношенията им, като изтъкват, че половинката на Джузепе може спокойно да бъде негова баба. Любопитен факт е, че се намират и привърженици на връзката им, които са категорични, че човек трябва да бъде щастлив, независимо как ще го постигне.

А вие как мислите? Редно ли е подобна връзка да има бъдеще?

Четете още: Как пластичната хирургия осакати най-екстравагантната аристократка в света - херцогинята на Алба