Най-красивата снимка: Никол Божинова показа как татко Валери я прегръща

07 юни 2021 | 16:58
10985
2
снимки: Instagram
2

Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов, Никол, все повече се превръща от малко момиченце в прекрасна млада дама с всеки изминал ден. 

Тя дори вече има собствен Инстаграм профил, в който споделя всичко интересно, което се случва около нея. И въпреки че е едва на 9 г., определено има какво да каже на последователите си и публикациите ѝ се радват на голям интерес, а последната, която сподели само преди час, е навъртяла над 1200 харесвания. И има защо, тя просто усмихна деня ни. 

Малката принцеса е публикувала мил кадър как се радва на прегръдките на баща си, а той я гледа с толкова голяма любов, колкото само един татко може да даде на дъщеря си. Никол от своя страна се наслаждава на мига, като е затворила очи и се усмихва блажено. 

 

Като описание към снимката, наследницата на Ни Ло е добавила и страхотно послание: "Любов в най-чистата й форма! Да знаеш, че си най-безценната жена!".

 

Четете още: Черната Златка се похвали: Имам гадже

Още по темата

Коментари

2 Boji ui
  07 юни 2021 | 21:19 отговор
 

Boji uii e navsqkade

 
1 И баба знае
  07 юни 2021 | 19:56 отговор
 

Каква ти жена, какво ти чудо?!? Та Никол е дете. ДЕТЕ! И кой позволява на такива малки деца да имат социални медии?!?

 
 
Хм
09 юни 2021 | 15:37

Този, който измисля подобни идиотски текстове под подобни снимки гНи-Ло. Нали не вярвате, че малката Никол е сътворила този "би-сер'

Добави Коментар

Най-четени