Наталия Гуркова най-сетне се съвзе след убийството на съпруга си Джордже Михалевич, пише "Уикенд".

Според близки до красавицата бившата манекенка вече е преодоляла шока от загубата на любимия си и се е хвърлила в нови води, различни от тези, в които е плувала досега.

View post on Instagram
 

Мис България 1998 днес се е посветила на бизнеса със застраховки и пенсионно осигуряване в известна фирма. Колеги на 44-годишната брюнетка издават, че тя е успяла да се наложи в компанията доста бързо и дори е взела специална награда на тазгодишния коледен банкет, проведен във Велико Търново. Отличието се връчва за изключителни постижения и много голям оборот, постигнат от сключване на различни видове застрахователни договори.

След убийството на Джордже, Наталия излезе извън светлините на прожекторите и реши да започне нормален живот. Тя отдавна е загърбила модния подиум. Последната ѝ светска изява е от конкурса "Мис България", който се състоя в края на ноември. Красавицата бе част от журито в сървенованието за най-красива българка. Публичните ѝ изяви към момента обаче като цяло са твърде редки.

View post on Instagram
 

Що се отнася до личния живот, доскоро Наталия се носеше на крилете на нова любов, но уви – щастието ѝ не продължи дълго. Вдовицата на Михалевич имаше връзка със заможен банкер, но според хора от обкръжението ѝ тя вече се е разделила с него. Разлъката настъпила преди 3 месеца. Връзката на бившата миска и 50-годишният бизнесмен започнала през пролетта, но не издържала и година, допълват още от медията.

View post on Instagram
 

Четете още: Яна Маринова призна: Връзката на родителите ми ме унищожаваше