Наталия Кобилкина показа перфектно тяло по бански, вкарва сестра си в бизнеса (снимка)

03 юни 2021 | 07:13
10984
5
снимки: Instagram
5

Наталия Кобилкина вае все по-красива фигура и смайва последователите си в социалните мрежи с красиви снимки по бански. 

Този път сексоложката е решила да нагорещи мрежата с кадър, на който позира по жълт бански половинки и изглежда просто перфектно. От публикацията ѝ разбираме, че в момента тя се радва на слънцето в Гърция и съчетава работата с удоволствието. Явно режимът, който Кобилкина спазва от известно време насам, е наистина ефективен, защото я виждаме все по-слаба.

Междувременно стана ясно, че сестрата на Наталия е не по-малко успешна и впечатляваща от нея личност. Красивата Людмила също има прекрасно семейство и вече е част от екипа на звездната си сестра. Тя е майка на 4 деца и педагог, като дълго време е притежавала градина Монтессори в Санкт-Петербург. Наталия похвали Людмила и за умението ѝ да превръща хората около себе си в успешни личности, като даде пример със съпруга ѝ:

"Тя е майка на 4 деца, с уникален брак с много успешен мъж, който беше в начало на брака беден войник. Тя е педагог, Монтессори преподавател, 6 години имаше една от най-хубавите градини Монтессори в Санкт-Петербург. Децата и едни от най-добрите в училище и тя знае как да развива талант на всяко дете.", споделя Кобилкина. 

Сексоложката обяви и безплатен уебинар, в който лектор ще е самата Людмила и ще говори за децата и всички въпроси по тяхното отглеждане.

Четете още: Мъжете все още си падат по лоши момичета! Как да бъдеш точно такова?

 


Още по темата

Коментари

5 Българин
  16 юли 2021 | 12:35 отговор
 

Рускиня-това не е народност, а професия!

 
4 Vav gazoo
  05 юни 2021 | 14:16 отговор
 

Na Kobilkina.

 
3 1111
  03 юни 2021 | 16:46 отговор
 

Я, невидох нищо!

 
2
  03 юни 2021 | 12:35 отговор
 

Е ок е, но чак пък перфектно.

 
1
  03 юни 2021 | 10:31 отговор
 

Те , рускините, от всичко разбират. Няма лабаво при тях.....

 

Добави Коментар

Най-четени