Никол Шерцингер на 44: Екзотичната красавица, която омагьоса света с невероятния си глас

Днес рожден ден има една от най-забележителните попдиви в историята - Никол Шерцингер! Екзотичната красавица навършва точно 44 г., но за нея възрастта е просто цифра.

Американската поп и R&B певица с право се счита за една от най-атрактивните изпълнителки от света на музикалния шоубизнес.


През май 2003 г. Никол се присъединява към тогава все още кабаретната група The Pussycat Dolls, която впоследствие се превръща в една от най-успешните R&B групи на света. За успеха ѝ допринася не само сексапилната визия на всяка една от изпълнителките, но и техните зашеметяващи вокални данни.



Завладяващият и кадифен глас на Шерцинер я прави солист на групата и я изстрелва на върха на славата, превръщайки я не след дълго в един от най-обожаваните артисти на Бродуей.

На 44 години Шерцингер все още може да се похвали с идеална фигура и според звездата това до голяма степен се дължи на нейните гени. Безспорно, необичайно красивия си външен вид Никол дължи на родителите си - баща филипинец и майка, която е половин украинка, четвърт хавайка и самоанка.

Припомняме, че бившата приятелка на най-големия български тенисист Григор Димитров афишира романтичната си връзка с бившия американски ръгбист Том Евънс на официално събитие преди години. Двамата са все още заедно и явно се наслаждават на любовта си.

Четете още: От трън та на глог: Никол Шерцингер наруши карантината и отлетя към новото огнище на заразата