Само преди броени дни в Лос Анджелис се състоя световната премиера на трилъра „Линия на смъртта“ (Flatliners) с участието на Елън Пейдж, Диего Луна, Кийфър Съдърланд и, разбира се, нашето момиче Нина Добрев.

Канадската актриса с български корени събра погледите на присъстващите с класическа прическа тип боб – късо и право подстригана високо над раменете с бретон.


Самата Нина не се поколеба да се похвали с новата си визия и на феновете си в Инстаграм, като сподели на профила си кадър от събитието, озаглавен "Свят, запознай се с Боб (прическата), Боб... свят".

Четете още: Нина Добрев: Гордея се с българския си произход

С дългите си коси тя се раздели още в началото на годината си, но този път решението й се оказа още по-смело.


Звездата от „Дневниците на вампира“ премина по червения килим в стилен бял тоалет на етажи - дело на дизайнера Прабал Гурунг. Великолепната й визия бе допълнена от елегантни нежни обувки в светлосиво на Джими Чу.


„Линия на смъртта“ е римейк на едноименната лента от 1990 година, в която участваха Джулия Робъртс, Кевин Бейкън, Уилям Болдуин, Кийфър Съдърланд. Кинолентата разказва историята на петима студенти по медицина, които се впускат в опасно приключение на границата на живота и смъртта.


Четете още: Нина Добрев между живота и смъртта