Автор
Антония Дамянова

Новото българско Барби гради шеметна кариера в Ню Йорк (Снимки)

Тя е успешен модел в САЩ и е носител на редица титли за красота като „Мис Глобъл Рудия 2018“ и „Мис Глобъл Ню Джърси“. Наричат я новото българско Барби.

Нейното име е Ради Будюнова и днес гради шеметна кариера отвъд океана.

View post on Instagram
 

Ради е родена в България. Има руски корени, а да стъпи на американска земя е мечтата ѝ от малка.

Първоначално ангажиментите ѝ отвъд океана са малко, но с времето поканите от агенцията стават все повече. Така ревютата и фотосесиите се увеличават, а заедно с тях и популярността на Ради в Инстаграм, която днес може да се похвали с над 1 милион последователи в социалната мрежа. С фотоси по монокини от екзотични кътчета на планетата, които хубавицата публикува там, радва окото на мъжката аудитория.

View post on Instagram
 

Блондинката, която е работила с много световноизвестни брандове, признава, че светлините на прожекторите са нейната страст и стимул. "С постоянство превърнах това в професия. Научих се да не позволявам на хората да ме дърпат назад. И да запазвам фокуса си върху целта дори когато нещата изглеждат много трудни", разказва новото българското Барби пред "България днес".

View post on Instagram
 

Чаровницата не изневерява на марковите тоалети дори и в ежедневието си. Достатъчен е само един акцент на прочут топдизайнер, с който да поддържа имиджа си, съгласяват се модните експерти.

Красавицата не крие, че била много изплашена на първото си ревю, но след като стъпила на подиума, се влюбила в това изкуство. Във водите на инфлуенсърството българското Барби се потапя по време на пандемията, когато ангажиментите ѝ на живо намаляват драстично. Към момента Лала, както е артистичният псевдоним на Ради, може да се похвали с по 10 000 харесвания в социалната мрежа дневно.

View post on Instagram
 

"Отначало никой не вярваше в мен, дори майка ми беше скептична. Но след като видя пробива ми в Инстаграм, се превърна в моя най-голям фен. Тайната е винаги да работиш упорито и да не приемаш нищо за даденост. Няма невъзможни неща, ако вярваш в себе си", убедена е Ради.

View post on Instagram
 

Четете още: Мон Дьо мечтаел да стане гинеколог. Отслабнал с цели 28 кг