Автор
Ива Петрова

Мон Дьо мечтаел да стане гинеколог. Отслабнал с цели 28 кг

Жулналистът Мариян Станков, по-известен като Мон Дьо, разкри любопитни детайли от личния си живот. Той не е сред знаменитостите, които обичат да говорят публично за себе си, но когато го прави, е щедър.

В разговор с почитатели скандалният тв водещ отговори на редица въпроси, разказвайки за детството си, мечтите и килограмите.

Като малък водещият е мечтаел да следва медицина и да стане гинеколог. Това обаче така и не се случва, тъй като Мон Дьо поема в друга посока. Започва кариерата си на журналист, когато е на 18 години, като работи в бургаската телевизия ТВ МИКС като репортер. След това работи в телевизиите "Европа" и "ТВ 7" като редактор на новините.

Пред феновете си той признава още, че е отслабнал с цели 28 килограма. Въпреки видимата разлика във външния му вид, досега Мон Дьо не е разкривал драстичната разлика в теглото си.

View post on Instagram
 

Мон Дьо говори и за колежката си Деси Банова, с която според слуховете били в много лоши отношения.

"Ние сме колеги. Мога да бъда скаран с приятел, но с колега няма какво да деля", отговаря многозначително неосъщественият гинеколог.

Мон Дьо е роден в Бургас на 13 януари 1979 г. През годините е работил с Милена, Тодор и Кирил от радиопредаването "Тройка на разсъмване", с Мария Силвестър, Камелия Воче, Лора Крумова, Милен Цветков и много други екранни звезди. Бил е и редактор на мъжкото списание "МАХХ" от 2006 г.

Светският репортер е вземал интервюта от много известни личности като Бойко Борисов, Надежда Михайлова, Иван Костов, Меглена Плугчиева, певиците - Анелия, Преслава, Галена и т.н.

View post on Instagram
 


Артистичният му псевдоним идва от негова приятелка, с която, докато са работили, е въздъхнала "О, Мон Дьо", което в превод означава "О, боже мой".

В началото на годината се заговори, че водещият на Нова тв от 2 години дели един покрив със свой колега на име Димитър. Партньорът му не е част от екипа на телевизията, а е работил в БТА като журналист. Срещнали се покрай професионален ангажимент и бързо осъзнали, че много си допадат.

Преди да се обвърже с актуалния си любим, Мон Дьо бе изпаднал в доста труден период, за който сам е споделял в социалната мрежа. Той неведнъж е разказвал, че по това време се е чувствал много самотен и това му е тежало ужасно.

View post on Instagram
 

"Бях като в тъмна стая, в която не можех да видя дори собствените си стъпки. Меланхолията е част от природата ми. Да, тя беше моя спътник. Имаше дни, в които потъвах като изхвърлен камък в морето. Имаше минути, в които се давех. Но изплувах... и се задържах над водата", изповядва се по-рано популярният водещ.

Може би тъкмо любовта е тази, която му вдъхва сили за живот. Именно нежните трепети в сърцето му го подтикнали към промяна. Той се е зарекъл през новата година най-сетне да отслабне – не само от суета, а и заради здавето си.

Другото, което Мон Дьо прави за себе си, е да си присади коса. А че е прибегнал към въпросната процедура, стана ясно още преди няколко месеца и вече резултатите са видими. Видим е и неговият приповдигнат дух и оптимизъм.

Четете още: Поли и Благой Георгиев с грандиозен скандал, Джизъса го нямало 4 дни