От семпла брюнетка до руса бунтарка - историята на красивата и талантлива сестра на Венсан Касел - Сесил

Въпреки че няма толкова богата филмография като по-големия си брат, 39-годишната сестра на Венсан – Сесил Касел, също може да се похвали с не по-малка популярност както във Франция, така и по света.

Родена и израснала в творческо семейство, Сесил от малка знае, че животът ѝ ще бъде посветен на изкуството. Младостта на момичето преминава на театралната сцена, а от 2000 г. Касел започва да се появява и на филмовите екрани. Дебютът на младата актриса е в телевизионния сериал "Големият шеф", а две години по-късно Сесил участва в пълнометражния филм "Жив".



Благодарение на отличните си познания по английски език талантливата красавица бързо намира своето място в американското кино. След известно време Касел вече комбинира изявите си между европейски и френски продукции. Най-ярките ѝ участия са във филмите „Моят живот е във въздуха“, „Любовта на Астрея и Селадон“.



Творческата натура на Сесил обаче намира вдъхновение не само в актьорството, но и в музиката. Може би по примера на другия си брат - Матиас Касел, който е музикант, момичето създаде своя собствена група HollySiz и от семпла брюнетка се превръща в руса бунтарка. Трябва да отбележим, че благодарение на новия си образ Сесил успява да се сдобие с още по-голяма популярност в света на шоубизнеса.

И макар в актьорската си кариера досега Касел да не надхвърлила мащабите на епизодични роли в телевизионни сериали и игрални филми, то в музикалната индустрия тя успява да се наложи като истинска богиня и да постигне забележими успехи.

Личният живот на ярката французойка е толкова наситен със събития, колкото и кариерата ѝ. Сесил се срещна с красивия актьор Гаспар Улиел известно време, но този съюз не продължава дълго.

Днес Касел се радва на връзката си с продуцента Рафаел Амбурге, с когото излиза от 2009 г. Феновете на момичето с нетърпение очакват шумна сватба на двойката, но двамата все още не бързат да се женят.

Четете още: 'Дивата орхидея' Кари Отис: красавицата, чиято кариера бе съсипана от тиранина Мики Рурк