Паун или деспот? Определете характера на мъжа по формата на пръстите му

Скъпи дами, представете си колко хубаво би било, ако на първата среща знаете всички мисли на мъжа: дали иска по-сериозна връзка, или си пада по леки флиртове, дали е кавалер и уважаващ мнението на жената до себе си, или има властен и деспотичен характер.

Последни проучвания показват, че голяма част от характера на един мъж можем да разгадаем по външните му черти. Според ново откритие, направено от канадски изследователи, много за личността и отношението на мъжа към нежния пол може да ни разкаже структурата на пръстите на ръцете му.



Учени от университета Макгил в Монреал са убедени, че това, към което жената трябва да насочи вниманието си на първа среща, не е лицето на господина срещу себе си, а пръстите на неговите ръцете.

Погледнете отблизо съотношението между безименния и показалеца на вашия избраник. Ако са с еднакъв ръст, тогава срещу вас седи истински джентълмен. Това е учтив мъж, готов на всичко, за да угоди на половинката си. С други думи, пред вас има мъж паун. Той ще направи всичко по силите си, за да привлече и задържи вниманието ви към себе си. Нещо повече, за него общуването с жените е един вид игра, където основната цел е да забавлява егото си. Разбира се, ако този тип мъж се влюби, тогава семейството му е на първо място, но „паунът“ никога няма да пропусне възможността да се наслади на удоволствието от магнетичната си харизма.



Ако височината на показалеца и безименния му пръст е различна, то това е сигурен знак за абсолютен деспот във връзката. Колкото е по-голяма разликата във височината между пръстите, толкова по-агресивен може да бъде той в отношението си към половинката. В началото на връзката такъв мъж може по никакъв начин да не показва своята „тъмна страна“ на личността си, но с времето, когато осъзнае, че сте привързани към него и изпитвате чувства, той ще покаже истинското си лице.

Между другото...

Структурата на пръстите се кодира още в утробата и пряко зависи от хормоналния фон на майката. Учените твърдят, че мъжете с еднаква дължина на показалеца и безименния пръст имат значително повече тестостерон, което ги прави склонни към по-чести флиртове, а оттам и до повече изневери на половинката си. Но това също означава, че такъв мъж има високо ниво на плодовитост. Така че, ако мечтаете за голямо семейство и здрави деца, заложете на партньор с еднаква височина на показалеца и безименния му пръст. А колкото до склонността към изневяра от страна на такъв мъж, не забравяйте, че и вашата роля за туширането към такива страсти би била от голямо значение.

Четете още: Какъв любовен живот имаш според формата на устните?