Певицата Ан-Джи: Роднините ми в Украйна живеят под земята, руснаците стрелят на месо

Певицата Анн-Джи, която е наполовина украинка, разкри, че е силно разтревожена за роднините си в Украйна.

"Роднините ми не могат да се измъкнат от Украйна. Крият се в бункерите. Техни съседи се опитаха да напуснат Харков. Тръгнали са, ала са се уплашили, защото руснаците стрелят на месо и не позволяват на никого да напусне града", сподели тя "България Днес".

View post on Instagram
 

Майка ѝ е родом от бомбардираната държава. В страната, атакувана от Русия, рапълката има няколко братовчеди. Гласовитата блондинка, която е и "Мис Фитнес", е непрекъснато нащрек със случващото се размирната зона.

"Близките ми в Украйна търсят начин да се придвижат на Запад. Имаме роднини в Германия, които се опитват да намерят пролука и да ги избавят от ада. От толкова дни под земята се бяха разболели. Сега вече са по-добре. Чуваме се почти всеки ден. Страшно е!", споделя още Анн-Джи.

View post on Instagram
 

Певицата е родена в Харков. Там тя живее до 3годишната си възраст, след което се мести със семейството си в България. Всяка година обаче тя пътува до Украйна при роднините си.

Певицата споделя безпокойството си от случващото се в Харков. "Градът е разрушен. Голяма част от сградите са в руини. Блокът, в който съм израснала, все още не е засегнат от ракетите. Явно руснаците си хабят бомбите за по-големи жилищни блокове. Война е. Тъжна гледка са разрушените сгради“, разказва изпълнителката.

"Нито руснаци, нито украинци искат тази война. Единствен виновен за конфликта е Путин", добавя още Анн-Джи, осъждайки жестоко действията му.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето го дългоочакваното видео на песента на Емилия и Денис Теофиков 'Пак ще се броиш'