Автор
Ева Григорова

Племенничките близначки на Даяна: Иска ни се да имахме повече време с нашата леля

Лейди Амелия и лейди Елиза Спенсър - племенничките на принцеса Даяна, дадоха специално интервю за сп. HELLO!, в което разкриха плановете си да се установят да живеят в Лондон.

29-годишните близначки са дъщери на най-малкия брат на Даяна - Ърл Спенсър.

View post on Instagram
 

На откриването на статуята на принцеса Даяна на 1 юли, с която беше отбелязан 60-ият ѝ рожден ден, освен принцовете Уилям и Хари, присъстваха още техният чичо Ърл Спенсър и техните лели лейди Джейн Фелоус и лейди Сара Спенсър Маккоркуодейл.

View post on Instagram
 

“За съжаление бяхме много малки, когато тя почина, едва на 5 години” - разкрива Елиза.

“Би било чудесно да имахме възможността да прекараме повече време с нея. Пазя някои много специални спомени. Не мога да си обясня защо, но те са изключително ясни в моето съзнание” - допълва тя.

View post on Instagram
 


Близначките живеят от дълги години Южна Африка, но признават, че съвсем скоро са решили да се преместят в Лондон.

“Много е вълнуващо най-после да се преместим. Лондон ще бъде предизвикателство за нас, но и вдъхновение” - разкрива Амелия.

Амелия, Елиза, тяхната по-голяма сестра Кити и по-малкият им брат Луи са израстнали в Кейп Таун, но след развода на родителите им, прекарват голяма част времето си и във Великобритания. Те имат две полусестри и един полубрат от втория и третия брак на баща си и още един полубрат от втория брак на майка си.

Трите сестри присъстваха на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 г. През 2018-а година, на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, пък присъстваха Лейди Кити, Луи и лейди Елиза, Амалия обаче отсъстваше.

View post on Instagram
 

Близначките споделиха още в своето интервю, че са много заинтригувани от нещата, които може да им предложи социалният живот в Лондон. “Кити винаги ни разказва колко много се наслаждава на Уимбълдън, както и на Serpentine Summer Party, а ние винаги сме се надявали да можем да ги посетим. Нямаме търпение да отидем и на пърата си Седмица на модата в Лондон” - допълват те.

Елиза и Амелия не пропуснаха да споделят и повече за специалната връзка, която имат помежду си: “Изключителни късметлийки сме, защото всяка от нас е родена заедно с най-добрата си приятелка. Както казват хората, наистина има специална връзка между близнаците”.

Двете дами имат договори с агенцията за модели Storm Model Management и се надяват за в бъдеще да успеят да развият още по-добре кариерите си. Амелия иска да стане сватбен агент, а Елиза интериорен дизайнер.

View post on Instagram
 

“Нямаме търпение да разберем какво ни очаква. Винаги съм си представяла, че ще живеем във Великобритания, просто ни отне повече време, отколкото бяхме планирали. Изключително развълнувани сме най-после да бъдем тук. За мен моето бъдеще е тук.” - завършва Амелия.