Автор
Ева Григорова

Племенницата на принцеса Даяна се омъжи за два пъти по-възрастен от нея милионер!

Лейди Кити Спенсър, една от племенниците на принцеса Даяна, се омъжи на пищна церемония за два пъти по-възрастния от нея милионер Майкъл Люис.

Кити Спенсър е на 30 години, а нейният избраник на 62, с цели 5 години по-голям от баща ѝ Чарлз Спенсър. Братът на принцеса Даяна навърши 57 години през май.

View post on Instagram
 

Сватбата, която се състоя в италиански замък от 17-ти век, бе наистина приказна, а по време на церемонията Кити Спенсър смени цели пет тоалета.

Сватбената рокля на булката бе дело на Dolce & Gabbana и бе вдъхновена от Викторианската епоха, а косата ѝ бе прибрана в нисък кок, а него беше прикрепен дълъг воал. Тя обаче не носи известната диамантена тиара на семейство Спенър, която принцеса Даяна избра за сватбата си с принц Чарлз през 1981 г. и която майка ѝ Виктория Локууд, носи на своя сватбен ден.

View post on Instagram
 


Британските медии съобщават, че бащата на булката не е присъствал на сватбата, а лейди Кити е била отведена до олтара от нейните братя Луис Спенсър и Самюъл Ейткън. На събитието присъстваха и сестрите на Кити – близначките Елиза и Амелия.

View post on Instagram
 


На сватбата бяха и трите големи деца на Майкъл Люис от предишен брак. Твърди се, че 30-годишната Кити Спенсър е в отлични отношения с децата на съпруга си.

View post on Instagram