Докато целият свят се възхищава на Лейди Гага заради блестящото начало на филмовата ѝ кариера, певицата трябва да се справи и с някои недоброжелатели. При това от близкото ѝ обкръжение, от екипа, с който е работела по най-очакваната лента "Домът на Гучи".

Гласовитата дама, която е на път да бъде номинирана отново за Оскар, споделя че месеци наред е говорела с италиански акцент, за да бъде напълно потопена в образа на Патриция Реджани. Но въпреки цялото старание и посвещението на Лейди Гага, тя е получила немалко подигравки по свой адрес за речта си.

Оказа се, че един от хората, които я сочат с пръст и искрено ѝ се присмиват, е бил треньорът по речта, който е следил за правилния италиански акцент по време заснемането на филма. Става дума за актрисата Франческа де Мартини, която се явила на кастинг за участие в лентата, но била избрана да бъде треньор по диалозите, като основната ѝ работа била със Салма Хайек.

Дали заради неприкрита завист, или по други причини, Франческа заяви публично, че италианският акцент на Лейди Гага не е бил никак правдоподобен, въпреки че певицата се е вживявала в образа на богатата италианка цели 9 месеца. Мартини била наета да помогне за правилния говор, след като процесът по заснемане вече е започнал:

"Мисля, че когато влязох в екипа, Лейди Гага дочу, че не се справя добре с акцента и беше притеснена, защото имаше голямо желание да се справи добре. Неудобно ми е да го кажа, но мисля, че акцентът ѝ не е италиански, звучи по-скоро като руски", споделя Франческа.

Но въпреки тези критики, по всичко личи, че филмът ще бъде тотален хит, а ние сме нетърпеливи да започнат прожекциите и да се насладим на една истинска история за истинска италианска модна афера.

Четете още: Принц Уилям преди смъртта на Даяна: Не се тревожи, мамо, ще ти върна титлата, когато стана крал