Принц Уилям преди смъртта на Даяна: Не се тревожи, мамо, ще ти върна титлата, когато стана крал

16 ноември 2021 | 14:00
33208
4
снимки: Getty Images, Instagram
4

Една от най-драматичните любовни истории на всички времена несъмнено е тази между принцеса Даяна и принц Чарлз. Фаталното неразбирателство помежду им и щедрата доза предателство беляза не само връзката им, но и цялото кралско семейство и най-вече синовете им – Уилям и Хари. Те са съвсем в началото на живота си, когато родителите им се развеждат, а не след дълго им се налага да се сбогуват завинаги с любящата си и отхвърлена от фамилията майка.

Човек никога не може да се примири и да надживее загубата на толкова близък и любим човек. Още повече на дамата, която го е дарила с живот или по-простичко казано...на мама. Дори и след като изминат години, тъгата, скръбта и огромната липса отново намират път да си проправят път към сърцето, а спомените могат да бъдат топли и мъчителни. Принц Уилям бе едва на 15 г., когато загуби майка си, принцеса Даяна или както всички обичаха да я наричат "Принцесата на народа". Смъртта ѝ бе шокираща, бърза и изключително нелепа. А болката и травмата белязват братята Уилям и Хари за цял живот...

Принцеса Даяна бе любимка на народа, но самата тя е споделяла тайно пред най-близките си приятели, че страда от студеното отношение към нея от страна на семейството. За нещастие тя така и не намира спокойствие и радост до края на дните си и загива в катастрофа.

Уилям и Хари неведнъж са говорили открито за ранната загуба на майка си, но един от близките приятели на Даяна разкрива нещо, което досега вероятно не сте чували и което със сигурност ще ви развълнува.

Когато Лейди Ди се разделя с принц Чарлз, тя губи и титлата си. Противно на очакванията, кралица Елизабет II не е имала нищо против бившата ѝ снаха да продължи да носи титлата си, но принц Чарлз настоявал да ѝ бъде отнета. По това време Уилям е само 14-годишен и е крайно разстроен от случващото се. В този труден момент той решава да окаже морална подкрепа на майка си и ѝ дава следното обещание:

„Не се тревожи, мамо. Един ден ще ти върна титлата, когато стана крал.“Според близкия приятел на Даяна тя е била толкова трогната от милото отношение на Уилям, че проронила няколко сълзи. Но уви - херцогът на Кеймбридж никога няма да може да изпълни обещанието си...

Четете още: Мила Кунис: Само хуморът ми помага с мъжете

Коментари

4 фен(бивш)
  10 декември 2021 | 11:38 отговор
 

То убаво,да се самоконтролира,ноооооооооооо,имали ената,сърбеж-НЯМА КОНТРОЛ.

 
3
  19 ноември 2021 | 00:27 отговор
 

Защо никога не ме е интересувала нечия титла на далечния остров. Какво ненадминато безсмислие!!!

 
2 Концлагериста
  17 ноември 2021 | 01:58 отговор
 

Като ти чета коментара и си мисля дали не си оня чекеджия дето лъска бастун по цяла нощ на него ми приличаш.....

 
 
18 ноември 2021 | 14:52

Ти не си ли също едно лайнян селянин, който лъска по цял ден?

1 Мароканеца
  16 ноември 2021 | 15:01 отговор
 

Всяка жаба да си знае гьола! Тази си беше представила, че майката на престолонаследника на английската корона, ще има за съпруг и пастрок на същия този Уилям един арабин! Тук й беше грешката! Сама трябваше да се самоконтролира и да не позволява чувствата й и други части на тялото й да вземат надмощие над здравия разум. В таково общество нешата не стават и не биват позволявани да стават така, както й се искаше! Сбърка в преценката и завърши трагично!

 

Добави Коментар

Най-четени