На днешната дата през 1983 г. в Украйна се ражда актрисата Мила Кунис, чието истинско име е Милена Марковна Кунис.

Когато е на седем, Кунис се мести със семейството си в Лос Анджелис. Родителите ѝ тръгват за щатите с големи мечти и само 250 долара в джоба.

На Мила ѝ е тежко да се приспособи към промяната. Не само заради културните различия, но и заради езиковата бариера. Красавицата не знае нито дума на английски и признава, че цяла година се е чувствала като глухоняма.

Едни от първите роли на Мила са в хитовите сериали "Спасители на плажа" и "Дните на нашия живот". По време на снимките на двата сериала тя е била едва на 11 години.

Кунис се е появява и в няколко музикални клипа, сред които са "Jaded" на любимците ѝ Aerosmith и "Rock and Roll All Nite" на Kiss.

Друга интересна подробност от живота на красавицата е, че първата ѝ целувка в живота е на екрана и то не с кого да е, а с настоящия ѝ съпруг Аштън Кътчър. Това става по време на снимките на сериала "Шеметни години", в който двамата си партнират. Тогава Кунис е само на 15 години. Въпреки че с Аштън се сближават покрай снимките на ситкома, до интимни отношения така и не се стига в онзи момент. Мила тръгва с друг свой колега - звездата от "Сам вкъщи", Маколи Кълкин.

Двамата имат осемгодишна връзка, която според слуховете приключва заради проблемите на актьора с наркотиците и алкохола.

Точно като в сценарий на романтичен филм пътищата на Аштън и Мила отново се пресичат. Всъщност актрисата споделя, че тяхната история много напомня сюжета на хитов филм с нейно участие "По приятелски". Причината за твърдението е, че отношенията на Кунис и Кътчър започват със секс за една нощ.



Мила разкрива, че всъщност тя е тази, която първа е поискала между нея и Аштън да има нещо повече от приятелство. "Ние винаги бяхме близки с Аштън, но никога не съм го възприемала като мъж или като своето потенциално гадже. Но един път на някаква церемония по награждаване видях един висок млад мъж с широк гръб. Когато той се обърна, всичко замря - като на филм. Струва ми се, че тогава заради него за пръв път останах без дъх. Колко красив беше!... ", откровена е актрисата.

По думите ѝ Аштън я поканил на купон за поливане на новото му жилище. Като в холивудски сценарий актьорът имал план да я запознае с един от своите приятели, но намерението му не се увенчава с успех. "Дългата история приключи бързо. Аз напуснах дома му на следващата сутрин. Ние прекарахме първата си нощ... Дотогава аз никога не бях оставала при някого в още първата нощ... Но Аштън просто не ме пусна", споделя още актрисата. Лекомислената среща прераства в сериозни отношения, брак и две деца - момиченце и момченце.



Ето и няколко цитата на Мила Кунис, които ще ви помогнат да се убедите, че тя е не само красива и талантлива актриса, но и впечатляваща личност:


"Оценявам вниманието, но не се приемам като особено привлекателна. Само хуморът ми помага с мъжете."

"Моята цел в живота е да се наслаждавам на това, което правя, и никога да не поглеждам назад."

"Основно правило в живота - винаги имай резервен план."

"Аз не играя игри, а винаги директно казвам това, което ми е на ума. Демонстрацията на стеснителност е за глупачките. Ако мъжът се плаши от честността ти, значи, той не е този, който ти е нужен."

Четете още: Уроци по прелъстяване от Марлон Брандо