Инстаграм е опасно място и ако си известна личност, която публикува снимка с двусмислен контекст там е много възможно след няколко дни публикацията да се появи в медиите с различни тълкувания. Точно такъв е случаят с един от последните постове на актрисата Радина Кърджилова. Преди седмица тя сподели фотос, на който изглежда нещастна, а зад нея се вижда огромна дупка на стената. Кадърът е направен в дома ѝ, който споделя с любимия си Деян Донков. До снимката Радина пише: "Ремонт...очаквай неочакваното".

Таблоидите не чакаха дълго, за да съобщят новината, че страстната артистична двойка е обезобразила жилището си след поредния си скандал. От апартамента им се били чували крясъци и трошене на бутилки, с които Деян замерял Радина и дупката, която виждаме на стената е била точно от счупване на бутилка.

View post on Instagram
 

От дълго време в медийното пространство съществуват спорове относно отношенията между актьорите и това дали Донков посяга на Кърджилова. Но очевидно няма повод за притеснение, тъй като самата тя добави коментар до поста си в Инстаграм:

"Само да кажа, че сега правим ремонт:))) Жалко за тези, които не разбират хумора и ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЧЕТАТ ГЛУПОСТИ!!! Спрете се!!!"

Изглежда, че актрисата не само отрича информацията за домашно насилие, но е и истински разгневена от факта, че този слух витае в медийното пространство години наред.

Четете още: Гери Малкоданска ще стане майка в Париж