Автор
Весела Георгиева

Разкри ли Меган Маркъл истинската си възраст пред съда?

Победата на Меган Маркъл, постигната преди седмица срещу британска вестникарска група, всъщност не е донесла нищо добро за актрисата, пишат някои кралски експерти и поддръжници на британската монархия.

Някои потребители на социалните мрежи спекулират, че херцогинята на Съсекс всъщност е разкрила "истинската си възраст" в съдебните документи, пише The News.

View post on Instagram
 

Твърдение, публикувано в Twitter, беше споделено и от кралския биограф Анджела Левин, която е известна с критиките към принц Хари и Меган Маркъл.

В коментара Меган е наречена "принцеса Пинокио“, термин, използван от телевизионния водещ Пиърс Морган за съпругата на Хари.



Въпросният потребител на социалната мрежа коментира, че от един от имейлите, представени като доказателство в съда, става ясно, че Меган всъщност е доста по-голяма от Хари...

Автентичността на имейлите не бе отречена от адвокатите на херцогинята, пише още потребителят, публикувайки скрийншон на откъс от този "имейл". А от написаното в един от тези имейли става ясно, че има сериозно разминаване в годините.

"Меган е била на 2 години, когато Саманта е била на 15. Което означава, че между двете има 13 години разлика. Саманта е родена през ноември 1964 г. , което означава, че е на 57 години. Пинокио е с 13 години по-млада, което означава, че е на 44 г.", пише авторът на туита.


Съпругата на принц Хари, за която се знае, че е с три години по-възрастна от него, отпразнува преди седмица своята победа над един от британските таблоиди. За нея знаем, че е на 40 години - официално!

View post on Instagram
 

Британски съд отхвърли жалбата на таблоида, признавайки, че вестникът е нарушил неприкосновеността на личния живот на Меган, херцогинята на Съсекс, отпечатвайки части от ръкописно писмо, което тя е изпратиаа до своя баща през 2008 г., съобщи Reuters.

След решението не е необходимо Меган да се явява на процес, в който баща ѝ също трябва да даде показания.

"Мейл он сънди" обжалва, след като съдия от Върховния съд Марк Уорби по-рано тази година се произнесе в полза на Меган със заключение, че вестникът трябва да отпечата извинение на първа страница и да плати разходите ѝ по делото.